2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیدا مادر رویا گفتی لایک کن بگو کی. ازدواج میکنم و با چه فردی و چه خصوصیاتی

عدد ۳ و ۸ اومد یعنی بین ۳ ماه تا ۸ ماه آینده یا بین ۳ سال تا ۸ سال آینده. مشخصات شوهرت آدم ساده و زود باوریه زود فریب می‌خوره یکم هم سر و گوشش می‌جنبه مراقب خودت و زندگیت باش در خطر نیفته . شغلش آزاده و قد متوسط رو به بالایی داره لاغر اندامه و خوشتیپ

مثلا کی ؟دیشب بحثمون شد یه کم نمیخوام خودم پیام بدم

بنظرم صبر کن اگه پیام نداد خودش پیش قدم شو حسم مثبت بود واسه نتیجه اش .

عدد ۳ و ۷ اومد. یعنی بین ۳ روز تا ۷ روز. بین ۳ هفته تا ۷ هفته 

نام زهرا نام مادر سوسن

قد بلندی ، اندام لاغر و کشیده ای داری . ابروهای کشیده‌ای داری

زمان بچگیت سختی کشیدی یه خیر از پدر و مادرت بهت رسیده یا از این به بعد میرسه ولی از خواهر برادرات خیری نمی‌بینی  

واسه امور زندگیت خیلی عاقلی و با منطق کارهاتو پیش می‌بری امر حرام بهت نمیسازه مثلا ده تومن حرام داشته باشی صدهزار تومن حلال از دست میدی غیبت یه نفرو بکنی پنج نفر بهت تهمت میزنن زود مکافات می بینی حاضر جواب و زبون درازی

یکی هست خیلی باهات مهربونه یا همسایته یا مسی دیگه اما تو این مهربونیشو هدف دار نیبینی به دل نگیر نیت خاصی نداره قصد آزارتو نداره. زود راز دلتو با کسی نگو با هرکسی صمبمی نشو 

رزق و روزیت زیاد بخاطر اینکه خیلی تو نمازت سستی و تنبلی می‌کنی تو کارهات گره و بستگی افتاده یه نذری کردی براورده شده ولی نذرتو به جا نیاوردی و یادت رفته

ماه شوال و لباس سبز و سفید برات خوش‌شانسی میاره .

بنظرم صبر کن اگه پیام نداد خودش پیش قدم شو حسم مثبت بود واسه نتیجه اش .عدد ۳ و ۷ اومد. یعنی بین ۳ رو ...

ممکنه ۳ ساعت یا ۷ ساعتم باشه؟

چون خودم نمیخوام پیام بدم 

اگه هم تا یکی دوروز پیام نده کلا کات میکنم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
۲ و ۵ برات درومد یعنی بین ۲ هفته تا ۵ هفته آینده یا بین ۲ ماه تا ۵ ماه آینده یا بین ۲ سال تا ۵ سال آ ...

خدا خیر بهت بده 

ببین من یه مدت خیلی راکده حالم 

افسردگی داشتم 

کسی دعا نگرفته برام؟

بعد حسمم یکم خوبه ممکنه موکل داشته‌باشم؟