2777
2789
عنوان

خانومای متأهل باباتون مهربونتره یا مامانتون❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 16 پست
همین بچه ها نمیزارن واقعا پسر منم زود به زود میگه مامان جون

منم فقط بخاطر دخترم میرفتم و حتی بخاطر خودش که بزار بقبه نگن بچه های این بهش سر نمیزنن

ولی متاسفانه درک نمیکنه 

بخدا انقدر پز منو به در و همسایه میده چجوری من و همسرم احترامشو میکردیم یا مثلا وضع مالیمون خداروشکر خوبه با ماشین خارجی میبردیمش مسافرت میاوردم کلی تو شهر خودمون مهمون نگهش میداشتم ولی آدم باید لیاقت داشته باشه

من چیزی از دست ندادم اتفاقا آرامش دارم الان درسته دوس داشتم با مادرم رفت و امد داشته باشم ولی نه این مادر بلکه یه آدم فهمیده و محترم

ولی اون با قط رابطه خیلی چیزارو از دست میده ولی باز متوجه نیس

فقط دلتنگیه دخترم اذیتم میکنه که هروقت ببینم واقعا دلتنگی میکنه میبرم شهربازی یا خوراکیایی که دوس داره براش میخرم کلا از فازش میاد بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.