2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5334 بازدید | 629 پست
این میگه اگر تو بری من دیگه سراغت رو نمیگیرمهم اینکه بیانگر اینه که خیلی مطمعنه تو اصلا نمیریچون تا ...

پس بهتره برم ولی یک آیدی میدم اگر نتونه بدون من تحمل کنه پیام میده بهم وگرنه هم خب از دست دادنم براش مهم نبوده اذیتش نمیکرده

ولی میتونی خودت دوست نداشته باشی ولی یکی ببینتی ازت خوشش بیاد

اون آدم وقتی بفهمه تو خودت رو دوست نداری و عزت نفس نداری دیگه تو ذهن خودش تو رو میندازه تو یه گوشه کناری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم بپرسم چرا نمیخوای بری برای همیشهجز اینکه دوسش داریدلیلت چیه

چون دوست دارم بمونم از نزدیک ببینمش رابطمون همینجا تموم نشه خب از یک طرف دلخوشیمه بهش وابسته هم شدم 

پس بهتره برم ولی یک آیدی میدم اگر نتونه بدون من تحمل کنه پیام میده بهم وگرنه هم خب از دست دادنم براش ...

اره

ممکنه هم پیام بده چون حس میکنه قابلیت اینو داری که اینقدر گول بخوری تا ازت عکس و فیلم و هرچی بخواد بگیره )+۱۸)

چون کمتر دختری پیدا میشه با این موضوع کنار بیاد یا حتا این پسره رو ۲ روز بتونه تحمل کنه 

شاید پیام بده 

چون هنوز کارش باهات تموم نشده 

میدونی که منظورم چیه

چون دوست دارم بمونم از نزدیک ببینمش رابطمون همینجا تموم نشه خب از یک طرف دلخوشیمه بهش وابسته هم شدم

اها میفهمم چی میگی 

منم کلاس نهم بودم تک فضای مجازی از یه نفر خوشم میومد 

که اتفاقا آدم خوبی هم بود منتها چون مجازی بود و منم میخواستم تمرکزم رو مدرسه باشه گذاشتمش کنار

منم مثل تو راجبش کنجکاو بودم

از چت کردن باهاش خیلی حس خوبی میگرفتم 

دلم میخواست بیشتر بشناسمش 

دلم میخواست از نزدیک ببینمش 

احساس می‌کردم بهترین پسریه که میتونم داشته باشمش 

ولی درنهایت گذاشتمش کنار و چسبیدم به درس و مدرسه

و سخت هم بود برام ولی به خودم گفتم که باید یادبگیرم بعضی وقتا احساساتم رو بزارم کنار و با منطقم تصمیم بگیرم