Wonyoungism 🌷🤍 ˗ˏˋ ♡ ˎ تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯 ߊܨ ܥܼߊܔ ܥܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊܘ ܩܝܥߊܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ "INTP⋆.˚✨️⋆
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا من اول قرمز بود بعد بنفش بعدم هم سفید شد کم کم با رنگ پوستم یکی شد
محصول هم کرم ترک میزدم ولی اثری نداشت چون اون بافت عمیقه پوسته
Wonyoungism 🌷🤍 ˗ˏˋ ♡ ˎ تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯 ߊܨ ܥܼߊܔ ܥܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊܘ ܩܝܥߊܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ "INTP⋆.˚✨️⋆
اره کرم ترک زدم فایده نداشته چقدر زمان میبره رنگش برگرده ب حالت عادی
یکسال شاید من اوایل حساس بودم خیلی بعدا نفهمیدم کی محو شدن
چقدر مسخره که این مسئله طبیعی باعث میشه روحیهتو ببازی.یادم نیست فک کنم چند ماهی طول بکشه.
بعد بارداری ب شدت بهم ریختم جدا از اینکه همه حای بدنم کبود ترک شده و سایزش ب هم خورده قسمتای بدون ترک شده رنگ زغال یه تغیر خیلی بد و یهویی بود برام نمیتونم کنار بیام زشت شدم
بعد بارداری ب شدت بهم ریختم جدا از اینکه همه حای بدنم کبود ترک شده و سایزش ب هم خورده قسمتای بدون تر ...
ببین موضوع اینه برای همه پیش میاد. ارزش ناراحتی نداره. رنگش هم میره بعد از یه مدت. خیلی خیلی طبیعیه این مسئله. حرفت مث این میمونه که بگی ای وای چون من پریود میشم باید بشینم از بدبختیم گریه کنم