2777
2789
عنوان

التهاب واژن

53 بازدید | 6 پست

دوبار رفتم دکتر گفت انگار دوتا عفونت و داری 

هم پماد کلیندامازول داد هم قرص سفیکسیم و ازیترو

بعدشم گفت کپسول لاکتوواژ استفاده کن

الان سه تا لاکتوواژ زدم خوب نشدم 

رفتم ی دکتر دیگه سی لاکسین و داکسی سیکلین داد

من تو پاپ اسمیرم نزده بود اصلا عفونت دارم فقط زده بود التهاب شدید 

من الان سوزش داخلی دارم

دارم دق میکنم دیگه نمیدونم چیکارکنم😔

التهاب شدید از عفونته 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره درمانت تکمیل کن داروها رو میخوری تسکین پیدا میکنی ؟التهاب یعنی قرمزی خارش ورم که ناشی از عفونت

التهاب داخلی دارم ن بیرونی 

من فقط قبل از اینکه لاکتوواژ و استفاده کنم رابطه داشتم و اینقدر درد شدید و دل گرفتم که خدا میدونه 

بعد از اون دارم لاکتوواژ و استفاده میکنم 

نن قبلا هم عفونت گرفته بودم اما میدونستم  چ عفونتیه فیتوواژکس و خودم گرفتم زدم چون پمادهایی که دکتر داد تاثیر نداشت و خوبه خوبه شدم 

من فقط قبل دکتر خارش و ترشح داشتم و ی وقتایی سوزش 

الان ترشح و خارش از بین رفته و سوزش مونده 

فقط دکتر گفت که ترشحات که قارچی اما التهابت احتمالا باکتری 

اما الان تو پاپ اسمیر هم نوعشو نزده 

و من نمیدونم دنبال چ دارویی باشم همین الان سوزش داخلی شدید دارم

التهاب شدید از عفونته

خب از چه عفونتی من نمیدونم نوعشو بهم گفتن ترشحت که نشون میده قارچیه اما التهابت انگار از باکتریه🫠

تو پاپ اسمیر هم نزده عفونت دارم و یا حتی نوعشو فقط زده که التهاب شدید

التهاب داخلی دارم ن بیرونی من فقط قبل از اینکه لاکتوواژ و استفاده کنم رابطه داشتم و اینقدر درد شدید ...

همون داروهایی که دکتر اولی داده کامل بخور 

بعد انتی بیوتیک ها رو بلید یه دوره شاید بیشتر استفاده کنی

خب از چه عفونتی من نمیدونم نوعشو بهم گفتن ترشحت که نشون میده قارچیه اما التهابت انگار از باکتریه🫠تو ...

باید تو پاپ اسمیر نوع عفونتو مشخص میکرد ، داروهاتو بخور خوب میشی اگه نشدی برو یه دکتر حاذق تر،جواب ازمایشتم ببر با خودت

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸