دختر هنوز کوچولویی 😊 کلی فرصت داری. زندگی کن قشنگم❤️
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اون اویل افسرده شده بودم مدام خودمو سرزنش میکردم چون تازه از کار هم اخراج شده بودم گاهی حس تنفر از خانوادم میومد سراغم که چرا حمایت نکردن واقعا دوران بدی بود ولی خوشحالم تموم شد فقط خودتو سانسور نکن اگه بغص داری گریه کن
زندگیم بیهوده هست... اون چیز شغل و تحصیل و ازدواج نیس... یه چیزی هست که خودمم نمیدونم. خیلی سردرگمم
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥