2777
2789

دختر هنوز کوچولویی 😊 کلی فرصت داری. زندگی کن قشنگم❤️

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی سی رو هم رد کردم 

فقط برای اونایی خوب بوده که کلی پول خرج کردنیا پارتی داشتن الان شاعلن و درامد و .... دارن . در اجتماع یه سری دراوردن .

ما هیچی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

از منه ۳۶ ساله به شما نصیحت.

بهترین دهه ی زندگیت داره شروع میشه.

اصن دهه سوم با دوم قابل مقایسه نیست.

هنوز جوونی ولی با آگاهی و پختگی بیشتر، از این دهه نهایت لذت رو ببر.

من اگه میتونستم ب گذشته برگردم بازم دلم میخواست زندگیم از سی سالگی شروع بشه

خودتونو درگیر بحران سن و سال نکنین.

زندگی‌کنین،چیه این‌کارا...

من‌۳۸ سالمه، با زن‌داداشم‌هم سنیم

ولی اون‌همش تو‌فکر سن‌و ساله بحرانه

چقد زود‌پیر شد ،ولی من هرک‌یمیبینه‌میگه ۲۵شش سالته

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌

من اون اویل افسرده شده بودم مدام خودمو سرزنش میکردم چون تازه از کار هم اخراج شده بودم گاهی حس تنفر از خانوادم میومد سراغم که چرا حمایت نکردن واقعا دوران بدی بود ولی خوشحالم تموم شد فقط خودتو سانسور نکن اگه بغص داری گریه کن 

تا دچار بحران ۴۰ سالگی نشدی کاراتو انجام بده

منی ک الان دچار بحران ۲۵ ۲۶ سالگی شدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حس میکنم سنم جدی شد خیلی سریع

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من متولد۶۰هستم.وقتی سی سالم شدمثل شما شدم.روزهای زیادی ناراحت ودرگیرخودم بود.روزهای ناخوشی بود.

گذشت وگذشت تابه چهل سالگی رسیدم.نمیدونم چراانرژی دوباره گرفتم واز بالارفتن سنم اصلا ناراحت نبودم.توچهل سالگی ،حسرت اینو میخوردم که چرادهه سی زندگیم روبدگذروندم.لحظاتی که میشد بهتر گذروند

لطفا خوب زندگی کن.شادزندگی کن.لحظات برنمیگرده

خدایا بی نهایت شکرت
منم دارم دچار بحران ۲۷ سالگی میشم چند ماه دیگه ۲۷ سالم میشه خیلی ناراحتم

خیلی سخته

اینکه سنت جدی شده

اصلا عین برق و باد گذشت

نوجوونی اینشکلی نبود

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

منی ک الان دچار بحران ۲۵ ۲۶ سالگی شدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂حس میکنم سنم جدی شد خیلی سریع

😂شما بحران ۳۰ رو در نظر بگیر و از الان یکاری کن حس بد نداشته باشی اون موقع

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

من 19 سالمه دچار این حس توعم

اصلا هرکاری میکنم راضی نیستم. 

چرا اخه؟ انگار یچیزی گم کردم و تا پیدا نکنم

زندگیم بیهوده هست... اون چیز شغل و تحصیل و ازدواج نیس... یه چیزی هست که خودمم نمیدونم. خیلی سردرگمم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

خیلی سختهاینکه سنت جدی شدهاصلا عین برق و باد گذشتنوجوونی اینشکلی نبود

ما جوونی خوبی نگذرونیدم همش غم غصه گرونی فشار زندگی جامعه جنگ … رومون بوده بخاطر همین بیشتر ناراحت میشیم که هیچ کاری نکردیم تموم شد