2777
2789
اخه منتظر بودیم قبول نشه بخندیم

آخی عزیزم 

شرمنده که انتظارتون به بن بست خورد 

حالا بشینید همگی عزا بگیرید 

چون اون دختر خوب مزد نتاجشو گرفت 

و از این به بعد قراره شاهد موفقیت های پی در پی اون باشید 

دلم میسوزه براش که شما فامیلشید 

آره یکم خودتو دلداری بده سوزشش کمتر شه

پزشکی به درد نمیخوره!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرفیت رو بردن بالا الان هر کسی میتونه پزشک بشه

اینطوریم نیستا 

اینطوری نگو اسی اینطور فکر می‌کنه کار خوبی کرده

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

اخه منتظر بودیم قبول نشه بخندیم

خدایا منو از شر همچین افرادی مصون بدار 😂😂😂

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

اسی حسودی نکندکتر دیدی از حسادت آه نکش !!! طبق تاپیک قبلی میگم

تاپیک قبلی؟۱۲صفحه تاپیکاش دراین مورده کلا😐👩‍🦯

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بایدم پز بده پزشکی قبول شدن کار هرکسی نیست اونم دوره زمونه ای که بیشتر دخترا دنبال سیگار و پسر بازین دخترش آنقدر عرضه داشته درس خونده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
آخی عزیزم شرمنده که انتظارتون به بن بست خورد حالا بشینید همگی عزا بگیرید چون اون دختر خوب مزد نتاجشو ...

+++++

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

سال اول که قبول نشدم یه فامیل داشتیم اونقدر خوشحال شده بودد هعی میمومد خونمون تیکه مینداخت مامانمو ناراحت میکرد سال بعدش پزشکی اوردم طرففف دیگه خونمونم نمیشناسه باهاامون قهر کردهه قول داده بودم به خاطر حرفای اون مامانمو خوشحال کنم جوری که بهم تا ابد افتخار کنه اون بنده خدام بسوزه