2777
2789
عنوان

دیگه دارم روانی میشم

106 بازدید | 20 پست

یازدهمم امسال یه اتاق ندارم توش بتمرگم درس بخونم 

میخان یعنی خونمونو عوض کنن ولی تازه ادم میره و میاد خونه رو ببینه و از این نظرم وقتم میره

دهمم سر همین موضوع رفت و درس نخوندم

حالا بماند که مامانم بیس چاری میگه درس میخای چیکار و تو سرم میخوند کلاس اضافم نرم و منه احمق با خودم میگفتم مث همیشه راهنمایاشون درسته

الان من یازدهمم 

بخدا پاش بیوفته مث سگ درس میخونم کم هوشم نیستم تیزهوشانم درس خونم خودم 

رتبه خیلی خوب نیاز دارم میخام از این ایران خراب شدم برم

دارم روانی میشم

اگه اخرش هیچی نشه چی😭

حقم نیست این وضعیت

بارونو دوس دارم🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تمرکزت بذار رو درست

یادبگیر گوشاتو باچیزی بگیری

گوش گیر بذار

فقط درستو بخون

ولی یه ساعت وقتتم بذار تو خونه به مامانت کمک کن 

مادران گرامی این کانال کمک می کنه فرزندی باعتماد به نفس و عالی پرورش بدین. https://t.me/+3EC0IGOPVUllYmJk

دیگه نمیشه یازدهمم تغییر رشته نمیتونم انجام بدم

خب باشه

تو دیپلمتو بگیر بعدا کنکور ریاضی بده

خیالت راحت مدرسه هیچ چیز مفیدی بهت یاد نمیده که تو کنکور بدردت بخوره

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

چه رشته ای هستی؟

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

من مثل تو بودم درکت می‌کنم عزیزم شما همش مهمون دارید؟

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

خب باشهتو دیپلمتو بگیر بعدا کنکور ریاضی بدهخیالت راحت مدرسه هیچ چیز مفیدی بهت یاد نمیده که تو کنکور ...

دیپلم بگیرم بعد بشینم واسه کنکور ریاضی بخونم با این وضع سوابق تحصیلی و... ؟نمیشه که اخه عزیزم یچیزی میگی 

منم از مدرسه چیزی یاد نگرفتم که همه رو کلاس اضافه میرم

بارونو دوس دارم🌱
دیپلم بگیرم بعد بشینم واسه کنکور ریاضی بخونم با این وضع سوابق تحصیلی و... ؟نمیشه که اخه عزیزم یچیزی ...

نمیدونم ولی با ریاضی مهاجرتت خیلی راحت تره

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕