2777
2789
عنوان

دختره ی گدا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت گدایی یا تازه به دوران رسیده که اینا به چشت میاد 

و گرنه طرز حرف زدن خودت بیشتر به .. ها میخوره

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

نصف کردم

اوه،یه ذره تند رفتم.

یه چند روز سعی کن که با عشق به تموم رفتارای خوب و بد دیگران نگاه و فکر کنی،

اگرم اون طرف خیلی بهت انرژی منفی میده فاصله بگیر.

من حال خودمم ندارم مشتی.

با شما حرف نزدم که داری اینجوری فشار میخوری

نظرمو دادم خیلی بدبختی متاسفانه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

حرف زدنت دقیقا شبیه بعضی کاربرهاست که فکر میکنن حسود دارن و همیشه ناله از حسادت بقیه میکنن. 

وقتی دو نفر با هم همراهن، چیزی میخوان بخورن باید تعارف کنن. اون قیمت کفش هم نبودیم که بدونیم بحث چجوری بود، شاید از اینکه تو بحث راهش ندادید ناراحت شده.

حرف زدنت دقیقا شبیه بعضی کاربرهاست که فکر میکنن حسود دارن و همیشه ناله از حسادت بقیه میکنن. وقتی دو ...

اولا باهاش نصف کردم و هی تیکه مینداخت دوما ما تو اون بحث همه شرکت کردن خودش نخواست

برخلاف بقیه حق رو به تو میدم

شکلاتت یه چیز معمولی بوده که باهاش نصف کردی دفعه آخر فک کنم دونه‌ای ۸۰ گرفتم

کفش ۶و۷ تومنی هم یه چیز متوسط به پایینه.

کسی که بخاطر بیان این‌ها میاد تیکه میندازه نرمال نیست ولی تو هم نباید از لفظ گدا استفاده کنی

برخلاف بقیه حق رو به تو میدمشکلاتت یه چیز معمولی بوده که باهاش نصف کردی دفعه آخر فک کنم دونه‌ای ۸۰ گ ...

اخه میدونی هر سال میگه مامان بزرگم فلان شده مامانم فلان شده خوب به ماچه اخه

خب این جور چیزا واقعا مهم نیست که به چشمت بیاد عزیزم 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾