saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18371 عنوان بین این چهار کیف کدوم 163 بازدید | 26 پست ۳۱ سالمه مجلسی میخوام هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست 1404/08/15 | 12:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
3سه1403 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5954 بستگی داره برا چه استایلی میخوایی، کجا میخوای استفاده کنی 🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18371 هیچکدوم همیشه کسانی هستندکه میگن هی کدوم من ازتون گفتم بین ایمن چهارتا هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18371 بستگی داره برا چه استایلی میخوایی، کجا میخوای استفاده کنی عروسی سی و یک سالمه عروسی جاریمه مدل های کیف مجلسی کالج و چرم و کوچیک دارم میخوام از بین اینا که خاص هستند دستساز بخرم هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18371 اولی دومی بده ؟ من بیشتر دومی و آخری مدنظرمان؟ هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
lltttttttttt عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 2888 دومی بده ؟ من بیشتر دومی و آخری مدنظرمان؟ هر چی خودتون دوست دارید من اولی رو میپسندم 🫠
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18371 هر چی خودتون دوست دارید من اولی رو میپسندم ممنون هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18371 همه رو غیر ۳ دوس دارم منم مثل توهمه رو دوست دارن باز تو سه رو نمیخوایی🤣من دوست دارم هر چهارتا رو داشته باشم هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست