2777
2789
استقلال خیلی چیز خوبی پارتنر خر کیه حتی اگر شوهرت بهت گفت کار نکن زررر مفت میزنه من الان ۳۵سالمه بچه ...

کلا نمیزاره سرکارو من بدم نمیاد ولی ن الان بعد ازدواج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن محیط زنانه چرخکاری

عه

پس پارتنرت از مستقل شدن و پول درآوردنت میترسه

به نظر آدمی ضعیفی به نظر رسید

تصمیم با خودته

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بگیر تا بفهمه کار باید بری خرجت بالاس خرج بالا انجام بدین

خرجم ک بالاعه نیاز ب پول زیادی دارم گفتم اگرم گف پول میده اونم چص تومن قبپل نمیکنم میگم ی جا ۵۰. بهم بده 😂

عهپس پارتنرت از مستقل شدن و پول درآوردنت میترسهبه نظر آدمی ضعیفی به نظر رسیدتصمیم با خودته

اره ب نظرم حرف حرف خودش باید بشه با عصبانیت زیاد داشت میگفت نرو اگ رفتی بهم زنگ نزن😂 من بیشتر دقت می کنم ک این ادم خوبی هست یا نه والا 

وقای انقدر ضعیفی وارد رابطه باپسر نمیشدی

بگور خودش و جدش خندیده خرجتو بده ازت انتظارم داره خود دانی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اینکه یه نفر دیگه تصمیم بگیره سر کار نریم که اصلا برام قابل هضم نیست.

ایشون هم برای اثبات خودش یک سال سر ماه، بدون اینکه شما بهش بگید اندازه حقوقتون براتون  واریز کنه. وگرنه به حرف که همه ازین حانم بخشیا میکنن.

وقای انقدر ضعیفی وارد رابطه باپسر نمیشدیبگور خودش و جدش خندیده خرجتو بده ازت انتظارم داره خود دانی

ضعیف نیستم تا الان کسی نگفته بود نرو😂😐 من بابامم بگ نرو میرم عزیزم کاملا ازادم خداروشکر 

این ادم هم از اون ادماییک میگ کار برا زن نیست اعتقادش اینه منم بدم نمیاد اما ن الان بعد ازدواج 

الانم بگ کات کن کات میکنم چون ب نظرم احترام نذاشته 

اما اگ بگ پول میدم من مبلغ زیاد ازش درخواست می کنم ن ک هعی ازش بخاام پول پنج شیش ماهو میگیرم ک نمیده ولی مهم نی  بفهمه زر مفت نزنه😂 

خوبه؟

اینکه یه نفر دیگه تصمیم بگیره سر کار نریم که اصلا برام قابل هضم نیست.ایشون هم برای اثبات خودش یک سال ...

دقیقا میدونم چون پارتنر دوستمم بهش میگفت من میگفتم تعارف مبکنه باور نمیکرد ی بار ازش خواست نداد 😂 بعد دوسال! اونم چص تومن

اینکه یه نفر دیگه تصمیم بگیره سر کار نریم که اصلا برام قابل هضم نیست.ایشون هم برای اثبات خودش یک سال ...

من میخام پول زیاد ازش بگیرم پول پنج شیش ماه چون اینکارم از دست میره ضرر نکنم

ضعیف نیستم تا الان کسی نگفته بود نرو😂😐 من بابامم بگ نرو میرم عزیزم کاملا ازادم خداروشکر این ادم هم ...

نه خوب نیست

چرا باید بگی پول بده!!!!!!

در ضمن کار  جنسیت نداره

هدف مهم

زنی که بعد ازدواج کار نکنه بازنده، چون یه عمر باید چشمش دنبال پول شوهرش باشه آیا بده یا نده

خود دانید تفکر شما اینطور چون خودتون انتخاب کردید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.