2777
2789
عنوان

پسر خالم بچش به دنیا اومده چی کادو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 52 پست
احتمالا بابات اخلاق مامانت رو میدونه که پول زیاد بهش نمی‌دهبرای نوزاد خودشون تو سیسمونی به حد کافی ل ...

عزیزم بابام اصلا پول نداده مامانم با حقوق خودش رفته خریده کلا بابام به دلایل دیگه ام پول نمیده خرج منو الان ۹۰ درصد مامانم میده واسه همین مامانم میگه پول ندارم تا آخر ماه بیشتر لباس و اینا گرفتم که تابلو نشه کمه ولی می اینه بدتر شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمه 

منم پسر خالم تازه فرزند دار شده با فامیل هم ازدواج کرده 

مادرم دو تومن داده 

منم یک تومن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اگر همونو یه تومن سکه یا کار هدیه میدادین شاید بهتر بودلباسی که الان گرفتید چیه؟چطوریه؟

بلوز شلوار ست آستین داره یکمم کلفته مناسب فصله تقریبا تا ۷ ۸ ماهگی هم تنش میشه فکر کنم 

الان میگن قیمت لباسه شده ۷۰۰ تومن انگار من بایه چیز دیگه اشتباه گرفته بودم ولی خب بازم 

یکم بیشترش کنید پوله رو مثلا یکو پونصد اوکیه یا همون ی تومن

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بچها جونی میشه منم کمک کنیددد دوستم رفته کربلا من یه تومن زدم به کارتش الان بیاد براش باید چی بخرم ؟ لازمه بازم بخرم ؟ چون مادرشوهرشم هست یه پارچ لیوان سفالی 800 خریدم میخوام بدم مادرشوهرش  

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
به مامانم هرچی می‌گم کمه یا زشته میگن نه به تو چه بیشتر ندارم

خودت نداری بدی؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بلوز شلوار ست آستین داره یکمم کلفته مناسب فصله تقریبا تا ۷ ۸ ماهگی هم تنش میشه فکر کنم الان میگن قیم ...

خوبه به نظرم

هی یادم میاد که کادو عروسی ۳ تومن دادن حرص میخورم😂

خودت نداری بدی؟

من ۱۶ سالمه چی دارم به نظرت؟ کلا ۳۰۰ ته حسابم هست که باید باهاش تا آخر ماه سر کنم

میدونی یه مشکل دیگه ام هست ۲۷ ام تولد رندداداشمه واسه اونم باید حداقل ۳ تومن کادو بدن دیگه بابام که هیچی

اگر همونو یه تومن سکه یا کار هدیه میدادین شاید بهتر بودلباسی که الان گرفتید چیه؟چطوریه؟

منم جدیدا پول میدم حتی به خانواده شوهرم ،ماه پیش تولد خواهرشوهرم بود دیدم هر چی بخوام بخرم بالای یه تومن میشه ،بعدم به دلایل زیادی دیگه دلم نمیخواد وقت بذارم براش کادو پیدا کنم چون من همیشه هر چی لازم داشت و میپسندید نشون میکردم براش میخریدم تولد و عید بهش میدادم، که فهمیدم خیلی حماقت کردم تمام این سالها،یه تومن کارت هدیه دادم بهش تموم شد رفت

من ۱۶ سالمه چی دارم به نظرت؟ کلا ۳۰۰ ته حسابم هست که باید باهاش تا آخر ماه سر کنممیدونی یه مشکل دیگه ...

فک کردم بیستم خورده ایی

پس ولش کن دیگه کاری نمیشه کرد همونو بدین بره کنه ولی بهتر از هیچیه