2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره جاده رانندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 17 پست
دقیقا خودش اصلا به حرف من گوش نمیده هرچی میگم با دیوارم

خطرناکه چیه منظورش.. چند مدت پیشم اتوبوس چپ کرده اطراف ما 80درصد مسافرا مرده بودن... ادم نباید به این چیزا فک کنه.. راحت باماشین برو عشق کن🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون نمیدونم چرا اینقدر بددله

بد دل نیست جاده هست و هزارتا اتفاق. درست میگه یا با اتوبوس یا هواپیما برو. هر چقدر شما تو رانندگی حرفه ای باشی هستن کسایی که تو جاده بد رانندگی میکنن‌. 

همکار شوهرم همین چند وقت پیش تو جاده مشهد قوچان که یه طرفه هم بود یه راننده زن یهو وسط جاده نمی تونه کنترل کنه از پشت میزنه به ماشین اینا بعد این می‌ره تو گاردریل و پسرش که خواب بوده در دم میمیره. ببین اون همکارش رانندگیش خوب و حرفه ای اما یه ماشین دیگه زد بهش متاسفانه پسرش مرد. حق داره شوهرت نگران باشه به حرفش گوش بده. 

زمانش زیاده من خودم مسیر 4ساعته رفتم با دوتا بچه کوچیک شوهرم هی میگفتم نرو فردا خودت هیچی بچه هامون یه چیز بشه چکار می‌کنی گفتم تو پشتم باش هیچی نمیشه بهم  رفتم اومدم