2777
2789
عنوان

میخوام از خونه فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل حالا ک میخای بری ، برو ترکیه از اینجا راحت بشی

چرا الکی داری بهش میگی بره ترکیه اتفاقا اوضاع ترکیه بدتر از اینجا است و ناامنی در ترکیه بیداد می‌کنه.  بهترین کار موندن در خونه است حتی اگه پدرش بد باشه هیچ جا امنتر از خانه خودم آدم نیست. 

ببخشید چاقاقی چجوری برم

عزیزم چن سالته ازین فکرا نکن قاچاقی بری  میدونی خیلیا از راه قاچاقی جونشون از دست  دادن  بهشون تجاوز کردن  هزار بلا    پس  از فکرش بیا بیرون عاقلانه فک کن  اینجا بعضی ها بجه هستن چیزز میگن  عاقبتش فک نمیکن

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

اینجا یا بچه ان یا پسرن   بمون خونت   خانوادت هر چی بد باشن از  گرگ ها بیرون بهتره  دخترم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بیرون از خونه پدر فقط گرگ های گرسنه و مریض جنسی هست

امن ترین جا برای یه دختر خونه پدره  (استثنا هم هست)  

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بخدا توی خونه ازادی ندارم حق هیچ چیز ندارم باید تو سری خور باشمتوی رفاه کامل بزرگ شدم الان حاضرم کلف ...

میخوای تا آخر عمر بهت بگن دختر فراری و ببخشید خراب؟

عزیزم بهتر از این در انتظارت نیست ها🥺

به جهنمچقدر توی خونه اذیت بشم

خوب راهی پیدا کن 

دختر عمه ی منم مثل تو بود پدرش درومد 

مامانش دیوانش کرده بود با داداشش

ولی آخر رفت تهران 

یعنی با هزار بدبختی و دعوا رفت برا دانشگاه و همون حا ازدواج کرد و موندگار شد 

به جهنمچقدر توی خونه اذیت بشم

ممکنه هزار اتفاق بی افته  جونت از دست بدی   اینایی که قاجاقی میرن   مشکلات بدتری در انتظارشونه

من نمیفهمم کسایی که میگن بریم به جهنم ،نمیدونم قاچاقی بریم نمیدونم پی تجاوز به تنشون میمالونن اماحاضررنیستن شرایط سخت خونه رو تحمل کنن دقیقا تو فکرتون چی میگذره سختی سختیه دیگه فقط بامدلای متفاوتش این سختی وخفت فرار یعنی خیلی سبکتر سختی خونه پدره ؟