2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان بنظرم تو خونه کلا جای حیون نیست تو خونه حیون نیاری بهتره هم خودت راحت تری هم اون حیون راحت تره اذیت نمیشه اگه مکان مخصوصی داری یا خونه تون حیاط داره بنظرم یه حیونی بگیر که فایده داشته باشه مثلا مرغ یا بلدرچين هم واقعا نازن هم تخم میزارن برات 

واقعا اینکه جوجه بگیری و خودت مرغش کنی یه لذت خاص دیگه ایی داره.... 

ولی خب اگه فقط این دوتا رو میخوای گربه احساس میکنم راحت تری سگ خیلی سروصدا داره ممکنه همسایه ها اذیت بشن هرموقع دسشویی داشته باشه هرجا باشه دسشویی میکنه اگه نر هم باشه هرجا باشه ممکنه کارشو بکنه همه جا رو نجس کنه ولی گربه باز آروم تره به نسبت 

جای دسشویی ش هم بلده یه جای مشخص داره هرجا باشه رو کثیف نمیکنه سروصدا و مزاحمت برا همسایه هم نداره بیماری هاش هم فک میکنم کمتر از سگ باشه 

چون بدنشون معمولا حشره ریز نداره