2777
2789
عنوان

یکو نیم ماهه همو ندیدیم بیاین ببینین چی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 98 پست
وقتی با چند تا شماره میتونم بهش پیام بدم پس شمارشم بده فرقی نداره مگه اینکه دیلیت اکانت بزنه که دیگه ...

اونم یه راهایی داره که نتونی با چند تا اکانت پیام بدی.. اگر تلگرامه.. پیاماشو دوطرفه پاک میکنه.. اسم کاربری هم نمیذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااااا؟😂😐

نمیدونم والا بیخیال😂 امیدوارم رابطت خوب پیش بره در هر صورت.. ولی حس میکنم ادم جدی تو زندگی پسره نیستی وگرنه خودش مشتاق تر بود که یه وقت از دستت نده .. در هر صورت ادم تا خودش چیزی تجربه نکنه باورش نمیشه

شاد مگه چجوریه ؟ فرقش با نرم افزار های دیگه چیه

تا جایی که من میدونم نرم افزار بچه هاس برای چتای درسی من اصلا نصب نداشتم..  البته داداشم چند سال قبل که گوشی نداش من براش نصب کردم رو گوشی من درساشو بخونه

تا جایی که من میدونم نرم افزار بچه هاس برای چتای درسی من اصلا نصب نداشتم.. البته داداشم چند سال قبل ...

اسمش اینجوری در رفته وگرنه من بیست سالمه اونم بیست سالشه چه ربطی داره مهم اینه ارتباط برقرار کنیم 😂