2777
2789
عنوان

چهره واقعی زلیخا عکس خوشگله به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیبا و عالی هست ولی واقعی نیست گه

اینو از رو نقاشیش بازسازی کردن 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
مگه بازیگرو نمیگی

نه عکس زلیخا رو میگم که از رو نقاشی بازسازی شده

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
این عکس ارتباطی یه زلیخا نداره

چرا؟

چون هیچ تصویری از زلیخای واقعی موجود نیست. این عکس هم به اشتباه تو سایتای غیرمعتبر ایرانی به عنوان ع ...

من تا اونجایی که دیدم همه سایتا نوشتن خودشه 

خصوصا اینکه یکی شون اسم واقعی شو نوشته بود 

من تا اونجایی که دیدم همه سایتا نوشتن خودشه خصوصا اینکه یکی شون اسم واقعی شو نوشته بود

اونا سایتای غیرمعتبر هستن و درباره مطالبی  که انتشار میدن تحقیق نمیکنن و فقط از روی هم کپی می‌کنن. ظاهر و پوشش مصریان باستان هم اصلا این شکلی نبوده.