2777
2789
سلام عزیزم ممنون، خب چی شد چیکار کردین؟

بعد سی تی اسکن سینه درد شروع شده.ولی قبل اون بخاطر کاهش وزن بی مورد رفتم خیلی ترسیده بودم.تقریبا در عرض یه هفته 7 کیلو کم کردم.پاهام پشت ساق ورم کرد.کمردرد شدید.توی سی تی اسکن فقط زد غده تیموس بزرگ شده یه کوچولو.با یه مشکل جزئی توی کمرم.الان 9 ماه میگذره این سینه ام خوب نشده دیگه نرفتم دکتر.چون بعد سی تی اسکن کلا داغون شدم.مغز و اعصاب گوارش چندجلسه غدد همه رو رفتم.ولی دیگه برا سینه ام چیزی نگفتم

سلام عزیزم ممنون، خب چی شد چیکار کردین؟

خیلی از مرگ میترسم از تنها گذاشتن بچه هام.7.8 ساله هستن هردوتاشون.همش خودمو لعنت میکنم چرا رفتم سی تی اسکن.فک میکنم بخاطر همون سی تی اسکن باز بلای قراره سرم بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از مرگ میترسم از تنها گذاشتن بچه هام.7.8 ساله هستن هردوتاشون.همش خودمو لعنت میکنم چرا رفتم سی ت ...

عزیزم نگران نباش ایشالا همیشه سایت بالا سر بچه هات هست ، همین که سینت اذیت نکرده عیبی نداره نرو فعلا

فقط جای خوب برید عزیزم دکتری که مامانم رو بیوپسی کرد بلد نبودبا این که اصلا نیازی به بخیه زدن نیست و ...

عزیزم سلام ببخشید مزاحم شدم دوباره ، یه سوال فقط مادر شما توده داخل سینش درد داشت ؟

مممنونم عزیزم انشالله بلا از شما هم به دور باشه.شما چه علائمی دارین که دنبالش رفتین؟

درد در سینه راستم و حس میکنم یه توده دارم توش همراه با درد و سوزش   البته بخاطر تغییرات هورمونی کلا هر دو سینه هام درد دارن ولی سمت راست بیشتر ، تروخدا واسم دعا کنید ممنونم

درد در سینه راستم و حس میکنم یه توده دارم توش همراه با درد و سوزش البته بخاطر تغییرات هورمونی کلا ...

انشالله به حق حضرت فاطمه هیچی نیس نگران نباش.من توده حس نمیکنم ولی مدام سینه راستم درد دارم که تا زیر بغل و دستم میکشه

انشالله به حق حضرت فاطمه هیچی نیس نگران نباش.من توده حس نمیکنم ولی مدام سینه راستم درد دارم که تا زی ...

ممنون عزیزم انشالله تو هم حالت خوب باشه و همیشه کنار خانوادت باشی

سلام عزیزم 

منم 6ماه پیش بیوبسی کردم جوابش تا 20روز نیومد 

روز بیست و یکم جوابش فیبرو ادنوم اومد 

بردس 3بودم 

سینه هام دو هفته قبل پریود هم درد میکنن و هم کمی متورم میشن

بازم سوالی داشتین درخدمتم

اگه فقط با تشخیص یه دکتر و سونو بهتون گفتن نمونه برداری کنید ،حتما و حتما پیش یه دکتر دیگه که فلوشیپ پستان دارن برید مجدد 

اگه لازم شد و تایید کردن ،انجام بدید 

گاهی خود بیوپسی توده رو پخش و باز میکنه و نباید انجامش داد 

من خودمم همین کارو کردم ،یجا رفتم گفتن نمونه برداری کن ،بعدش جای دیگه با تشخیص بالاتر گفتن لازم نیست ،فقط سالی یبار تحت نظر باش 

البته توده های من دردناک نیستن 

سلام عزیزم منم 6ماه پیش بیوبسی کردم جوابش تا 20روز نیومد روز بیست و یکم جوابش فیبرو ادنوم اومد بردس ...

قربونت که جواب دادی واسه منو بریدز ۴a  زده ، زده بیوپسی بشه استرس دارم واسش

اگه فقط با تشخیص یه دکتر و سونو بهتون گفتن نمونه برداری کنید ،حتما و حتما پیش یه دکتر دیگه که فلوشیپ ...

چشم عزیزم سونوگرافیست فلوشیپ پستان هست اینکه رفتم پیشش چون سینه هام درد میکرد گفتن بیوپسی