2777
2789

بابام از چند سال پیش بهم گفته من ندارم جهیزیه بدم از کجا بیارم خرج زندگیمم ندارم بدم وام ازدواجم بگیرم ضامن ک ندارم اون ب کنار بابام میگه من ندارم قسط بدم ینی یه لنگه پا می ایسته میگه من ندارم  خودمم از ۱۸ سالگی دیسک کمرو گردن دارم واقعا نمیتونم کار کنم تو خونه ام همینجوری از درد مینالم کارای خوبم سابقه و پارتی میخواد حتی اگ به زورم سر کار برم فقط برای یه لباسشویی باید ۳ ۴ ماه برم سر کار برای یه یخچال یک سال واقعا ادم باید چیکار کنه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاهم نداری ؟؟نهایت میشه وام بگیری ولی خودت بری سرکار قسط بدی یا به شوهر ت بگی جهاز نمیارم ولی از طر ...

انتظار جشن ک هیچ میگه بدون مهریه ام باید بیای

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

عزیزم کارهای هست که میشه تک خونه انجام داد مثل ادمین حقوقشم که خوبه

ب همشون پ دادم همه دروغن

تنها راهت اینه بری عروس بندری ها بشیاونا رسم جهیزیه نداره همش با داماده

بندر دوره ب ما😂

با اینهمه آپشنهایی که داری لاقل توقعتو ازپسرمردم سرخرید عروسی و تالارو .. بیاری پایین منم یکی مثل تو ...

من توقعی ندارم ک اصن فامیل ندارم ک بخام عروسی بگیرم حتی ولی سرکوفت جهازو تا اخر عمر مادر شوهر بهم میده

دیگ وقتی شرایطت ن خاصه نباید انتظار داشته باشی اگر بدون مهریه میری حق طلاق بگیر

بدون مهریه قبول نمیکنم اصلا اومدیمو فرداش گفت جمع کن برو خدافظ بابام منو راه نمیده دیگ

مادرم بهم جهیزیه نداد. زورش اومد جهیزیه بده . 

پدرم هر چی داشت مادرم همه را ازش گرفت و کرد به نام خودش. و خودش و پسرش بالا کشیدن. 

مادرم از خونه های مردم و سمساری وسیله های دست دوم گرفت و داد به من. 

یک عمر به خاطر جهیزیه ناقص و دست دوم افسردگی گرفتم. 

خدا ازشون نگذره . حتی یک لیوان هم نداشتم.‌یک کاسه هم نداشتم‌ . بالشت و تشک دست دوم....😔😭

مادرم بهم جهیزیه نداد. زورش اومد جهیزیه بده . پدرم هر چی داشت مادرم همه را ازش گرفت و کرد به نام خود ...

هعی خدااااا