2777
2789

سلام عزیزای دل 

شما که کنکور دادین و موفق شدین برای جمعبندی از چه منبعی استفاده کردین از نظر شما کتاب های جمعبندی خیلی سبز برای شیمی و زیستو فیزیک خوبه؟

من موج ازمونو زیاد شنیدم ولی خب درسنامه ندارن تجربتون از استفاده از کتاب های جمعبندیو ممنون میشم بگید💝💖

سلام عزیزمموج آزمون عالیه و اینکه میگی درسنامه نداره،تپ دوران جمع بندی که نباید درسنامه بخونی🥴

نه من درستامه نمیخوام عزیزه دل ولی برای یه درسی مثله شیمی باید یه درسنامه خیلی خلاصه باشه که یه مقدار یاد اوری شه بلاخره حتی رتبه یک کنکورم تو دوران جمعبندی فقط مرور تستی که نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمموج آزمون عالیه و اینکه میگی درسنامه نداره،تپ دوران جمع بندی که نباید درسنامه بخونی🥴

من دنبال یه کتاب با درسنامه خیلی کوتاه و تستای خوبم کتاب خیلی سبز جمعبندیش از نظر درسنامه و تست خوب به نظر میرسه اما دنبال کسیم که ازش استفاده کرده باشه 

شما استفاده کردی موج ازمونو به نظرت خیلی سبز نگیرم؟

برای جمعبندی از موج ازمون استفاده کردم خیلی خوب بود کلا بعد اینکه کتاب تست تموم کردی باید همش ازمون بزنی سوال حل کنی درستامه و کتاب درسی الکیه

برای جمعبندی از موج ازمون استفاده کردم خیلی خوب بود کلا بعد اینکه کتاب تست تموم کردی باید همش ازمون ...

دستت طلا گل دختر  من پشت کنکوریم سریع تر میخوام جمعبندی کنم برا همون دنبال منبعم که مثه پارسال نشه💔

دستت طلا گل دختر من پشت کنکوریم سریع تر میخوام جمعبندی کنم برا همون دنبال منبعم که مثه پارسال نشه💔

خواهش میکنم عزیزم

الان که دوران جمع‌بندی نیست.

یه برنامه کلی داشته باش که روند کار دستت باشه ولی از الان نمیخواد استرس اون موقع رو داشته باشی،سعی من الان خوب بخونی که جمع‌بندی مشکلی نداشته باشی