2777
2789
عنوان

فکر کنم مادرشوهرم باهام قهره چون بهش گفت دخالت نکن تو زندگیمون😒

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 36 پست
چی میزنه مادرشوهرت؟بگو پول بده فردا عروسی بگیرمزنیکه احمق

واقعا احمق و بشدت پررو

دوتا النگو تو دست منه انقدر سناریو سازی میکنه ک واییی کمک شوهرت کن (درحالیک از کمک زیاد دارم ج. ر میخورم دیگه کل حقوقم شده اقساط) پررو خانم رفته تو قیافه واس من بره گمشه

از این ناراحته که فکرکرده تو رفتی پسرش را برعلیهش پر کردی ب نظرمن که اگه میخوای کارت پیش بره رویه خو ...

بنظرت نمیترکه اینجور بگم؟ 

انقدرم پررو و زبون درازه باز ادامه میده

رفته تو قیافه از یسال پیشک عروسش شدم شعور دوتا دعوت درستم نداره نه محبت میکنه نه چیزی 

تا یماهم زنگ نزنی میناله پشت سر پیش شوهرم که چرا زنگ نمیزنه زنت و..  پررو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی ذره؟ یساله داره فقط زخم و نمک میپاشهدختر از تو خیابون نیورده ک انتظار داره دختر مدیر فلان اداره با ...

عزیزم تنها راه اینه ی گوشت بشه در یکیش دروازه 

محترمانه هم جواب بده با لبخند

ولی محمکم

بنظرت نمیترکه اینجور بگم؟ انقدرم پررو و زبون درازه باز ادامه میده رفته تو قیافه از یسال پیشک عروسش ش ...

اگه جلوی فامیل بحث عروسی رو بکشه وسط و بخواد ادعا کنه حقشه بخوره ...ب اون که نگفتیبه درزدی که دیوار بشنوه ، یعنی به همه فامیلشون گوشزدکردی که فضولی ممنوع ....

زنگ زدن هم مناسبت ها بزن، بعدم بگومادرجون شوهرم گفت مادرگله دارن که تماس نمیگیری بذارمن از اول کاری بگم باورکنیدمن باگوشی حرف زدن برام خیلی سخته حتی با دوستامم حرف نمیزنم مگه کارواجب داشته باشیم ....گفتم بجاش هفته ی بارمیام گل روی ماهشون را میبینم که هم ایشون راضی باشن هم ما...

یادت باشه زبون نرم درعین بد اومدن  و کینه ای ک ازش داری مجبورش میکنه تسلیم بشه و همسرت هم فکرمیکنه باهاشون خوبی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اگه جلوی فامیل بحث عروسی رو بکشه وسط و بخواد ادعا کنه حقشه بخوره ...ب اون که نگفتیبه درزدی که دیوار ...

اخه خوشم نمیاد برم خونشون باور کن فقط جو سنگین و توقیافه و فضولی بنظرت برم سر بزنم؟ اخه وقتی نمیرمم کسی نمیگه چرا خانومت نیومد یا دعوت کن بیاد بدم میاد بی دعوت هی برم

دوبار اخر برا سرزدن رفتم

اخه خوشم نمیاد برم خونشون باور کن فقط جو سنگین و توقیافه و فضولی بنظرت برم سر بزنم؟ اخه وقتی نمیرمم ...

نگو هفته ی بار میام سر میزنم بگو هروقت بشه و بتونیم میایم یه سرمیزنیم ....

ولی بهش عادت بده که دیگه مادرشوهرشده و شما میری خونش باید پذیرایی کنه ...اگه ازاول نری دیگه هی نمیری و نمیری و نمیری ، ازاونور راحته و به پسرش میگه زنت نمیاد و ماجرارو بر علیهت میکنه ....بروخونشون ،خودت فیلم دانلود کن با تی وی ببینید ، با شوهرت و پدرشوهرت حرف بزن و شوخی کن ،خاطره بگو شاید یخش هنوز باهات بازنشده و مدلش اینجوریه 

نگو هفته ی بار میام سر میزنم بگو هروقت بشه و بتونیم میایم یه سرمیزنیم ....ولی بهش عادت بده که دیگه م ...

چجور عادت بدم اخه اصلا زنگ نمیزنه دعوت کنه خودشو اذیت نمیکنه اصلا ی دعوت کنه، یعنی اگ رفتم بمونم واسه شام)؟ 

نگو هفته ی بار میام سر میزنم بگو هروقت بشه و بتونیم میایم یه سرمیزنیم ....ولی بهش عادت بده که دیگه م ...

بنظرت بگم گفتم سر بزنم دیدم از شما خبری نیست و اینا ک بفهمه کم لطفی از خودشه؟؟  جلو شوهرم

چجور عادت بدم اخه اصلا زنگ نمیزنه دعوت کنه خودشو اذیت نمیکنه اصلا ی دعوت کنه، یعنی اگ رفتم بمونم واس ...

اره بمون ، ب شوهرت دفعات اول بگو عشقم من دلم هوس مثلاجوجه کباب کرده تا تو میری یه مرغ و نوشابه بخری من و مامانت اینجا برنج را میپزیم و سالاد را درست میکنیم ....مطمئن باش به نفعته ، یاد میگیره بایدنگهت داره وازدفعات بعد خودش بیشتر تدارک میبینه ....یا قبلش ب شوهرت بگومثلا من دلم هوس پیتزا کرده شب ب مامانت بگو میایم اونجا دورهم درست کنیم و بخوریم....

بنظرت بگم گفتم سر بزنم دیدم از شما خبری نیست و اینا ک بفهمه کم لطفی از خودشه؟؟ جلو شوهرم

الان زوده یه مدت دائم برو و شادو بشاش باش و بندازش روی چرخه تا عادت کنه و بفهمه باید تغییر کنه اگه دیدی راغب نبود ، بگو ...

بعدم برد با ادمهای پررو ، من خودم میرفتم خونه مادر شوهرم میخندیدم و میگفتم خب وقت ناهاره چی درست کنیم ، ب شوهرم سریع میگفتم مثلا فلان چی رو بخر وبیا تامنو مامانت مثلا ته چین بپزیم ...یا میگفتم چی ندارید بگید که بخره ، مثلا میگفت همه چی داریم خودتو اذیت نکن میگفتم پس بپزیم ، باور کن میرفتم تو اشپرخونه دوتا برادرشوهر هم سن و سال خودم هم دارم با خنده بهشون کار میدادم و خودمم ی کمکی میکردم و ی چی میپختیم ، انقدر این کاروکردم که عادت کرد من که میام میمونم پس خودش برای اینکه زندگیش بهم نریزه و پدرشمهرم و شوهرم غر بهش نزنن ازقبلتدارک میدیدو اگه چیزیهم نداشت و میخواست ب خود شوهرم میگفت که بخره ...حالا دوتا جاری داشتم مثل شما نمیومدن ، اروم میومدن و اروم میرفتن من با این کار بهشون یاد دادم بیان ، تا میرفتم ب اوناهم زنگ میزدم میومدن ،خونشچن یه صفایی پیدا میکرد که نگو ، ولی خب حرفاشون را ب دل نمیگرفتم ازچیزی هم ناراحت میشدم باخنده میگفتم ک تویدلم نمونه تهش هم میگفتم من ازشما بیشتر توقع دارم بالاخره بزرگتری ...خلاصه زورشدم عادت کردن ...حالام جاری هام همش میگن تورو دوست دارن چرا همش میگن تو باید باشی ، تو نباشی ما که میریم محل نمیدن چرا چون من عادتشون دادم ....تو هم هرکسی رو میخوای عادت بده از همسرت بگیر تا خانوادش ....ب هرکس هرطوردلت میخواد عادت بده 

اها ینی شوهرم بره بخره؟ ب طرف برنخوره

نه بابا پسرشونه ....هزاران بار بهش گفتن برو ی چی بخر ...فوقش حساس باشن سریع میگن نه نه نرو یا به پدرشوهرت میگن خودت برو 

الان زوده یه مدت دائم برو و شادو بشاش باش و بندازش روی چرخه تا عادت کنه و بفهمه باید تغییر کنه اگه د ...

کاش یادم میدادی

مثلا من جاری کوچیکم باهاشون تو ی خونه زندگی میکنه، خواهرزاذه مادرشوهرمه یجور وقتی میریم انگار زورش میاد نکه شوهرم منو خیلی دوست داره و محل میده جو سنگینه خلاصه بنظرت از قبل زنگ بزنم بگم شب میام بهتر نیس؟ک خوذش تدارک ببینه

این مادرشوهرم دیگ خودشو خیلی زده ب بیخیالی و فقط پشت سر گله میکنه از طرفیم بخاطر فضولیاش دوس ندارم برم  نمیدونم چ کنم

بنظرت ب شوهرم بگم کسی ک زنگ نمیزنه لااقل گفتم خودمون بریم یادشون باشه عروسی دارن؟ 

راستش دوس داشتم شوهرم ارزشمو جا بندازه تو خونوادش مثل من که ب خانوادم میگم پشت سرش که مولا علی اومد خوش امد بگید و خوشرو برخورد کنید

احترام بذارین چون اونم شمارو دوست داره بنظرت ب شوهرم بگم اینارو تو باید جا بندازی؟