2777
2789
عنوان

ب نطرتون خیلی زشته حمومم کثیفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری می‌تونی تو خونه‌ای که سرویسش یا همون مشک کثیف زندگی کنی اصلاً حالم بد شد گفتی لجن می‌باره ن خا ...

عزیزم وقتی من بارها از شدت نگه داشتن دستشوویم دلدرد گرفتم چجوری برم ی ساعت حمومو بسابم؟؟؟ب زور التماس شوهرمو کنم ده دیقه نگهش داره خودمو بشورم هنر کردم

وای یعنی بچه تا نه ماهگی اینقدر آویزونه؟ من فکر میکردم فقط تا قبل از نشستنه🫣

من‌بچم‌ ۱۹‌ماهشه واقعا نمیتونم‌ی‌دستشویی برم

ولی خوب میبرمش با خودم مثلا تو حموم و کف رو فرچه میدم دستش خودمم میگیرم دستم با هم میشوریم اما جرمیگیر اینا نمیتونم‌بزنم 

یا شیشه پاک کن میبرم و پارچه میدوه ی پارچه میاره اونم گندکاری میکنه برام😁😁😁

ن بابا ی ذری

خوب گلم وقتی بچه خوابه زود یه جرم گیر بزن به در و دیوارش یه آبم بگیر تمام 

پاشو گوشی رو بزار زمین برو به کارات برس آفرین دختر خوب 

منم یه بچه دو ساله دارم باید ماها برنامه ریزی داشته باشیم وگرنه از خونه زندگی میافتیم 

چطوری می‌تونی تو خونه‌ای که سرویسش یا همون مشک کثیف زندگی کنی اصلاً حالم بد شد گفتی لجن می‌باره ن خا ...

من دوتا بچه پشت سر هم دارم 

خودمم سنم کم بود 

البته الان ابتدائی میخونن 

ولی اون زمان همیشه خونه ام برق میزد 

تا می‌خوابیدن میرفتم تمیز کاری 

تا تموم میشدم میخواستم استراحت کنم بیدار میشدن خیلی سخته بود ولی تمیزی برام اولویت بود 

همیشه هرکس نیومد خونم می‌گفت انگار وسایلت رو تازه چیدی از بس تمیز بودن

من دوتا بچه پشت سر هم دارم خودمم سنم کم بود البته الان ابتدائی میخونن ولی اون زمان همیشه خونه ام برق ...

دقیقاً زن زندگی و زن زرنگ همینه آفرین به شما من مثل شما خیلی دیدم خونشون برق می‌زنه👌🏼👌🏼

SHREEM