2777
2789
عنوان

پسرا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست
اره کتک و شلوار ۵۰ میلیونی هم می‌پوشیم 😐😂در صد بیشتر پسرا سر تا پامون به زور به ۱۵ ملیون برسه

والا من ک دخترم سر تا پام حالت عادی نزدیک سه تومنه پونزده خیلی ولخریه😂

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

والا من ک دخترم سر تا پام حالت عادی نزدیک سه تومنه پونزده خیلی ولخریه😂

کتونی مسخره بخواییم بگیریم دو سه ماهه خراب میشه 

پس یه کتونی نرمال حداقل 3 الی 5 تومنه که یک سال بخوایم بپوشیم 😂

شلوار حداقل دو ملیون اونم جنسش خوب تر بخوایم بگیریم بیشتر میشه 

یه تیشرت نزدیک دو ملیون 

این خودش 8-9 تومن

یه ساعت بندازیم تو دست اینم قیمت ها متفاوت 

ولی این 50 که گفتی رو نمیدونم چرا گفتی 😂😬

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه امضایی حالا نوشتی 

قدیمیا میگفتن نزاربد آب تو دل خانومتون تکون بخوره 

الان برعکس شده ؟؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

این چه امضایی حالا نوشتی قدیمیا میگفتن نزاربد آب تو دل خانومتون تکون بخوره الان برعکس شده ؟؟

اخه من اقای پاک و مذهبی می خوام اگ سعادت داشتنش رو داشته باشم قطعا نمی خام بذارم زیاد اب تکون بخوره😂🙂🫡میشم سربازش اونم فرمانده🤣🤣🤣🤣🤣

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

کتونی مسخره بخواییم بگیریم دو سه ماهه خراب میشه پس یه کتونی نرمال حداقل 3 الی 5 تومنه که یک سال بخوا ...

والا مردای خاکی سرتا پاشون خیلی کمتره اینا چصصصصیه، چصی، چصی چصب🤣🤣🤣

من شلوار پام ۵۰۰هس پیرهنم ۱۵۰۰کفشم نزدیک ۲ ساعتمم۱

والا مردای خاکی سرتا پاشون خیلی کمتره اینا چصصصصیه، چصی، چصی چصب🤣🤣🤣من شلوار پام ۵۰۰هس پیرهنم ۱۵۰۰ ...

ده ملیون دیگه نمیشه نهایت۵

خو یک آقا هر چقدر هم مذهبی و مومن و فوق العاده باشه 

فک نکککککنننم دوست داشته باشه زنش مثل پروانه دورش بگرده و سربازش بشه و..

همون‌طور که خانوم همسر قوی میخواد و....

یک مرد هم دوست داره در کنار تمام لوندی ها و زنانگی و لطافت همسرش 

قدرت و استقبال شخصیت قوی داشته باشه 

گاهی اوقات سیاست های زنانه لازمه 

قرار نیست شوهر رو پررو کنی 😬😂

ده ملیون دیگه نمیشه نهایت۵

دیگه نسبت به اون ۵۰ ملیون تو بالا زدم 😂شد ده تومن