2777
2789

رفتم دیت دیروز از ۱ و نیم تا ۴ باهم بودیم

ما کلا ۲ ساعت و نیم پیش هم بودیم اونم توی رستوران و بقیه ش توی خیابون قدم میزدیم فقط یکساعت اول اوکی بودم من بقیش ک میگفت دیرم نمیشه برم اعصابم کل بهم ریخته بود و قشنگ میشد فهمید چقدر ناراحتم

۱:۳۰ شروع دیدارمون بود از ساعت ۲:۴۵ میگفت کی برم؟میرسم برم؟بنطرت حق داشت؟

بعد اینکه من براش کادو ماگ گرفتم ولی اون کلا دست خالی اومد

بهش میگم چرا اصلا نگام نمیکردی

میگه خب اولین دختری هستی ک دیدم خجالت میکشیدم زیرچشمی نگات میکردم(بچه ها اینو مطمئنم راست میگه مطمئنم واقعا) بعدم میگ من اگ دوست نداشتم ک نمیومدم. بخاطر ۳ ساعت شهرتون ک فقط ببینمت...

منم دیت اولم بود اونم همینطور تو زندگیمون

خوبی هاش:

غذا رو اول گذاشت برا من

می‌خواستیم از در بریم بیرون میگفت اول تو برو

می‌خواستیم سوار اسنپ بشیم اول میخواس جلو بشینه گفتم بیا عقب دیگه اومد بعدم گفت اول تو بشین

ی لحظه ازش عقب افتادم گفت بیا عزیزم

چندبار هم گفت عزیزم

پول غذا و هم کامل اون حساب کرد(قرارمون بود نصف نصف کنیم گفته بودم بهش)

بدی هاش:

ببین این خانوادش شمالن ولی دانشگاهش تهرانه خالش هم اونجاس و قرار بود دیشب بره خونه خالش بعد خالش خونشون بعد ساعت ۱۰ شب راه نمیدن بخاطر دلایلی بلیت هم برا ساعت ۹ شب بود ک ساعت ۱۲ شب می رسید

از اول تا اخر استرس داشت ک ایا میرسم از شهرتون برم تهران(حدودا ۲ ساعت راهه...) خانوادش هم نمیدونستن اخر قرار شد با ماشین های تاکسی بین شهری بره ک ساعت ۴ رفت

بعدم هی پیام داد ناراحت نباش و ببخشید مجبور بودم برم کسی میفهمید بد میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نقش مرد رابطه رو بازی میکنی اون باید واست چیز بگیره ولی در کل خوب بوده چون دوتاتون دیت اول و راب ...

چی بگم

اسکلم بخدا

فک میکردم لازمه ببرم

آره دوتامون دیت اول تو زندگیمون بود

کلا داشتیم درس میخوندیم🤦‍♀️😂

چی بگماسکلم بخدافک میکردم لازمه ببرمآره دوتامون دیت اول تو زندگیمون بودکلا داشتیم درس میخوندیم🤦‍♀️� ...

فداسرت 

ولی کادو خریدن وظیفه پسره 

دونگی تو رابطه هم معنی نداره خرج کردن با پسره 

حد و مرزم رعایت کنین

پایین🤣من ۲۰ اون ۲۱

بازم برام عجیب بود اخه حالا واس خاطر اینکه خانوادش نمیدونستن میخواسته زود بره بعد گلم به نظرم این خوابگاهی جایه مگه میشه خونه خالش فقط تا ساعت ده بتونه بره ولی خوب فرصت بده ببین چجوری برخورد میکنه تو چند روز یا یک ماه اینده واقعا بعضیا که خجالتین معذب میشن میخوان زودتر اون فضارو ترک کنن خوب طبیعیه برای دفعهای بعد درست میشه ولی خوب رفتارش واسه یه پسر بیست ساله مودبانه و خوب بوده

فداسرت ولی کادو خریدن وظیفه پسره دونگی تو رابطه هم معنی نداره خرج کردن با پسره حد و مرزم رعایت کنین

اهااا مرسی عزیزدلم

حد و مرز کلا رعایت بود

دستمون هم ب هم نخورد🤦‍♀️😂

اره بنطرم میخادت منم واقعا دیت اول اینجوری بودم اینم اولین دختری اینجوری عادت نداشت و رفتن به خونه خالش هم طبیعی بود بنطرم من میگم پسرا دختر اول ندگیشون هیچووووووووقت فراموش نمیکنن قطعا میخادت