2777
2789
عنوان

از شدت وحشتناک بودن خوابی که دیدم نفسم انگار تو خواب بند اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 42 پست
میدونی اون خانما کی بودن؟خانمای ایرانی ای که خواسته یا ناخواسته تو کشورمون دارن ب نفع دشمن قدم بر می ...

ماشاالله از آب کره گرفتن که میگن شمایی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

این چه حرفیه.خواب بوده .چرا دشمنی میندازی

من دشمنی انداختم؟ 

چیزی گفتم غیر از اینکه خواهش کردم همه متحد و منسجم بشن و از ماهواره تقلید نکنن و پیرو فرمان رهبری باشن؟ آیا؟؟

پیشنهاد میکنم از اول و با دقت همه ی حرفامو بخونین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودت چی ای ؟

با جنبه ام

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

میدونی اون خانما کی بودن؟خانمای ایرانی ای که خواسته یا ناخواسته تو کشورمون دارن ب نفع دشمن قدم بر می ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

خیلی اخبار هارو دنبال میکنی؟شاید بخاطر همینه انقدری استرس میکشی که تو خوابتم نفوذ کرده

نه اصلا نه ماهواره داریم نه خبری رو دنبال میکنم نمیدونم چی میخواد بسه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بسم الله 😳😳😳😳😳 اون سری خوابشو دیدی چند روز بعدش جنگ شد؟

دقیق نمیدونم شاید یک هفته یا دوهفته شایدم ۳هفتع ولی یادمه مامانم زنگ زد بهم گفت جنگ شده بهش گفتم یادته میگفتم خوابشو دیدم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

منم خیلی خواب موشک میبینم همین دوشب پیش خواب دیدم اسمون پر از موشک شد من و چندتا خانواده نشسته بودیم که یهو یکی از موشک ها افتاد جلوی یکی از خانواده ها ولی اصلا عمل نکرد و نترکید ولی همه جیغ میزدند و فرار میکردند 😬

خیلی زیاد از این خواب ها میبینم...

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

اینقد قشنگ نوشتی استغفرالله فکر کردم یوسف پیامبری.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»