2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوای شدیدی کردم

787 بازدید | 48 پست

دیروز پسرم نوبت دکتر داشت اونم رفته بود سرکار ازش میپرسیدم میخوای بیای میگفت نه به من چند روز پیش ۸۰۰پول داده بود من۳۰۰شوخرج کرده بودم میترسیدم پول کم بیاد خودم ببرمش بهش گفتم پول بریز ببرمش نه ریخت نه هم گفت خودم میام،منم گفتم خدایا چیکار کنم به کی روبزنم پول بگیرم،آخرمجبور شدم از قلک پسرم۲۰۰تومن پول درآوردم

بعد یهو شوهرم اومد خونه که خودش ببرتش دکتر منم گفتم خوب شد پول پسرمو میذارم سرجاش...(اینم بگم شوهرم خیلی خسیسه حاضره جون به عزرائیل بده به من پول نده اون ۸۰۰ تومنم از یارانه بود که دست منه بهش قرض داده بودم ماه پیش، چند روز پیش بدون اینکه کامل پولو پس بده۸۰۰شو برگردوند)...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا عجب موجود مزخرف عجیبی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هنوز پولو نذاشتا بودم سرجاش از شانس من همون دیشب چندتاده تومنی میخواست بده پسرم بندازه قلکش یهو دید پسرم ۵سالشه هی میگفت بابا اینو مامان گشادش نکرده ها🫢بدتر منو لو داد

اونم سگ شد کلا خیلی بداخلاقه دیوونم کرده بخدا..دیگه پولارو هم نداد بندازه قلکش گفت هرچیه همینه..

هنوز پولو نذاشتا بودم سرجاش از شانس من همون دیشب چندتاده تومنی میخواست بده پسرم بندازه قلکش یهو دید ...

بعد شروع کردیم به بحث کردن گفت تو۳روز تو۸۰۰چیکار کردیگفتم اولا که همش تموم نشده گفتم شاید کم بیاد مجبور شدم بردارم،گفت اصلا تو پول میخوای چیکار گفتم یعنی چی میخوای چیکار مگه من آدم نیستم حیوونم که پول نداشته باشم شده یه بار بگم فلانی۱۰۰تومن پول لازم دارم بیاری بدی( بخدا نمیده فقط یارانس تازه اونم همیشه منو بازخواست میکنه که کجا خرج خردی چی کردی)

بعد شروع کردیم به بحث کردن گفت تو۳روز تو۸۰۰چیکار کردیگفتم اولا که همش تموم نشده گفتم شاید کم بیاد مج ...

من پدرم فوت شده مامانم دوباره ازدواج کرده بخدا کم میارم از مامانم قرض میکنم از شوهرم جرعت نمیکنم بگیرم برگشته میگه نمیدونگ پولارو میدی به ننت یا به آبجیت...گفتم اگه یه قرون پول دادم بهش خدا منو بکشه من از اونا پول نگیرم نمیدم بهش پول دارم مگه بدم..

خلاصه سگ شده بود گوشیشو اینارو پرت میکرد رو درودیوار....

من پدرم فوت شده مامانم دوباره ازدواج کرده بخدا کم میارم از مامانم قرض میکنم از شوهرم جرعت نمیکنم بگی ...

دیگه ساکت شدیم که بحث تموم شه پسرمم داشت میترسید..پسرم خوابید اومدم نشستم گوشی نگاه کنم پاشد گوشی رو ازم گرفت گفت دست بزنی دستاتو میشکنم..منم دیگه نرفتم سمتش...بخدا کم آوردم از اینهمه وقاحت از این زندگی مزخرف...

گفتم چی کنم رفتم پسرمو بوس کردم ککارش خوابیدم با شال میخواستم خودمو خفه کنم راحت شم اون سگ از صدای خفه شدنم پا شد با لگد اینا منو پرت کرد تو حیاط در خونه رو قفل کرد...

دیگه ساکت شدیم که بحث تموم شه پسرمم داشت میترسید..پسرم خوابید اومدم نشستم گوشی نگاه کنم پاشد گوشی رو ...

تا یه ساعت عین چی لرزیدم از سرما تو حیاط...یه ساعت بعد اومد درو باز کرد گفت گمشو تو صدات دربیاد ایندفعه میندازمت تو کوچه

(هیچکسم ندارم برم خونش مامانمم یه شهر دیگس) صبحم گوشی رو گذاشته بود رو میز رفته بود

تا یه ساعت عین چی لرزیدم از سرما تو حیاط...یه ساعت بعد اومد درو باز کرد گفت گمشو تو صدات دربیاد ایند ...

خسته شدم از این زندگی کلا زورش میاد برا من پول خرج کنه..

کاش یه راه داشتم شرشو از زندگیم کم کنم😭

اخه آدم واسه بچه‌ی خودشم خساست به خرج میده؟🤦‍♀️توروخدا خودت بفکر بچت باش برا روز مباداش پول جمع کن ...

واسه بچش کم نمیذاره منو آدم حساب نمیکنه اون میگه من حق ندارم یه قرون پول خرج کنم