2777
2789
گو... چه ربطی به شقیقه داره ؟

اینکه مثل یک برده ی جنسی ازت استفاده کنند و کار خونه کنی و به مرد ازت استفاده کنه از طریق تو پدر بشه ،هیچ‌ارزشی هم برات قائل نباشه . کدوم مرد حاضره اینجوری سوخت بده ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا چه ربطی داره

بعدم  دیگه از این به بعد به خودت ،روحیه ت و ابعاد دیگه زندگی برس  

الان همون اولی هم به زور میارن کجا زندگی میکنید که سه تا بچه عادیه اصلا زیر بار نرو

اولا چه ربطی دارهبعدم دیگه از این به بعد به خودت ،روحیه ت و ابعاد دیگه زندگی برس الان همون اولی هم ...

مگه میخواد قتل کنه که میگی کجا زندگی میکنی ۳ تا عادیه؟؟؟؟خیلی تعجب داره برات؟

جدیدا تعداد بچه هم به روشنفکری های مضحکتون اضافه شده؟

همیشه بهم عذاب وجدان میده

که چی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یبار دیگه برو بخون حرفای استارتر رو بعد فکر کن و نظر بده همینطور که من فکر کردم و نظر دادم . استارت ...

جدا بشه که چی بشه آواره بشه و بعدش بچه هاش زندگیشون به فنا بره 

یه مشکلی داره

و داره به روش خودش حلش میکنه 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)