2777
2789

طبیعیه آیا ؟ 

خیلی ترس دارم از ازدواج از اینکه از چاله تو چاه بیوفتم 

خونه بابام که نه محبت دیدم نه خوشی آنچنانی 

افسردگی خفیف دارم 

وای کمککک 🤦🏻‍♀️ فعلا هم شرایط تراپی رفتن ندارم 

در حال آشنایی با خواستگارمم چیز بدی ازش ندیدم فعلا

ولی بازم میترسم از وابسته شدن از انتخاب اشتباه 

و و و 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترس از آینده

ترس از انتخاب اشتباه و.... همه اینها نگرانی های طبیعی هستن و این نشانه سر زنده بودن شماست

برای آرامش، متوسل بشین به ائمه و شهدا

به خدا توکل کنین

از ائمه و شهدا بخواین در انتخاب درست، راهنماییتون کنن.

اینجوره که با اطمینان انتخاب می‌کنین

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

اینو گفتین ی لحظه دلم آروم گرفت مرسی واقعا ❤️❤️

زنده باشین گلم

اینو همیشه تو ذهنتون داشته باشین، حتی آبی که داخل خونه ست که میخواین بخورین رو از ائمه بخواین و بهتتون میدن.. با نیت بخورین! چه برسه به چیزای بزرگتر که قطعا باید از ائمه بخوایم..... همممممه چیز رو ازشون بخواین و از هیچی دریغ نکنین...اینجور زندگیتون واقعا رنگی رنگی و شاد میشه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

نه برای فرار نیست میخوام انتخاب درست داشته باشم ولی بازم ته دلم ترسه

مشخصاتی کهددوست داری شوهرت داشته باشه حتما تو برگه بنویس 

هرخاستگاری وارد خونتون میشه قبلش از خدا بخواه خوبشو تو زندگیت بزاره  بگو من سختی زیاد دیدم همه چیز بخودت میسپارم خودت صلاحمو بهتر میدونی در اخر ایت الکرسی بخون 

من بااین روش معجزه دیدم بیشتر خاستگارام همون روز اول خاستگاری ذاتشون مشخص میشد 

یا مثلا در حال اشنایی بودیم یه اتفاقاتی می افتاد بهم میخورد 

فقط به خدا اعتماد کن و رها کن نترس 

اگه رابطه ات بعد بهم خورد بدون کار خدا بوده 

یه چیزی در اون دیده که تو ندیدی 

زنده باشین گلماینو همیشه تو ذهنتون داشته باشین، حتی آبی که داخل خونه ست که میخواین بخورین رو از ائمه ...

چشم 

بازم ممنون ❤️❤️

ان شاءالله جیگر گوشه تون تا سال آینده شفای کامل بگیره معجزه وار 🌹🙂

چشم بازم ممنون ❤️❤️ان شاءالله جیگر گوشه تون تا سال آینده شفای کامل بگیره معجزه وار 🌹🙂

ممنونم

ان‌شاءالله