2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر من یه دختر دارم یه پسر می ترسم بهددرد هم نخورن شما جنسیت بچه اتون چیه

چرا عزیزم چرا به دردهم نخورن ....

حتی اگر به دردهمم نخورن همینکه میدونند یک خواهر یابرادر تودنیا دارن دلشون گرمه

تا اینکه فکر کنند هیچکسوندارن 

من خودم دانشجوی شهرغریب بودم خواهرزن داداشم خونه اش اونجا بود من اصلا بلدنبودم خونه شونو 

اما همینکه می دونستم اونجاست پشتم گرم بود می گفتم اتفاقی بیفته این نزدیکمه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اخه همش مقایسه می کنم می گم مامانم حداقل ۱۰ سال زودتر منو آورده من بی مامانم خوب خیلی سختمه در مورد ...

چون مقایسه تون از اساس اشتباهه 

اول که شمایه نسل جلوتر از مادرتون هستین 

دوم این حجم از وابستگی غلطه 

چون مقایسه تون از اساس اشتباهه اول که شمایه نسل جلوتر از مادرتون هستین دوم این حجم از وابستگی غلطه

کاملا درسته حرف خون یعنی نسل آینده خیلی ها مثل ما هستن .دلم خیلی خیلی شور می زنه

کاش منم نمی شدم بی عقلی محض کردم الانم توش موندم .نگران تنهایی پسرتون تو آینده نیستید

خوب حالا که شدین به نکات مثبتش توجه کنین 

منم اعتقاد دارم مهم نیست چندتا بچه داشته باشین در نهایت همشون تنهان هر کدوم میرن یه شهر و کشوری برلی خودشون دوست پیدا میکنن خانواده تشکیل میدن 

ما خودمون سه تا بچه بودیم الان تو سه جای مختلفیم اصلا همدیگرو نمیبینیم 

پسر عمه ام دو تا برادرن تو دو تاکشورن 

تمام دوستام خواهر برادراشون تو جاهای مختلفن 

اتفاقا شما با اسایش بیشتری میتونی دوستانی که باهات هم سو هستن پیدا کنی باهاشون بیشتر تفریح کنی نیاز نیست به صرف همخون بودن یه ادمی رو که کلا باهات متفاوته بپذیری 

خوب پس داشتن خواهر برادر خیلی هم براتون نکته مثبت داره

بله بله .نمی دونم دوست دارم یه روز صبح از خواب بلند شم تمام این فکر ها رو ریخته باسم دور بهش فکر نکنم