2777
2789
عنوان

بچه ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره موافق .اره صبح تستموتکرارکنم باز

من ناخواسته تو شرایط سخت باردار شدم خیلی برام سخت بود ولی خدا میدونه این بچه اسباب خیر شد حتی میتونم بگم اگر نمی یومد شاید الان تو این دنیا نبودم

نه باهاشون حالم خوبه خوبه هیچ جوره نمیتونم کمش کنم

یکیو میشناسم ۱۴ یا ۱۵ سال بود میخوردآخراش بیشتر روزهاش شدع بود خواب. کبد هم مشکل پیدا کرد. یع جای زیارتی متوسل شد و از خود خدا کمک خواست. چیزی ک سخت بود و پر عوارض قطع خودسرانع داروهاش بود ولی با  ارادع خدا کنار گذاشت و برای تقویت جسم تلاش کرد. اکثر دکترا متاسفانع فقط ب فکر جیب خودشونن. تنها کسی ک میتونع کمکت کنع خودتی، از خدا بخواه تنهات نذارع🍀

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
من تمام امیدم بچه هامن.دیگه حتی برام مهم نیست بخوام غصه اشوبخورم فقط فقط بچه هام من مادرم رسالتم ماد ...

امیدوارم اول خدا بعد بچه هات برات این روزا رو برات جبران کنن عزیزم

گل پسرات چند سالشونه؟

نه نمیارمش به هیچ وجه .خودمم گناه دارم

اشتباه نکن استاتر اون بچه گناه داره اگه خدایی نکرده دستی سقطش کنی با قاتل  فرقی نداری انشاالله قدمش خیر هست حتما صلاحت بوده 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️