2777
2789

بله یه شب اومدبه خوابم بعد ۶سال اومدم همینجام تاپیک زدم.منو تا درخونه م رسوند،میخاست برگرده دستشو گرفتم گفتم میخای کمکت کنم؟گفت اگه عصبانی نمیشی اگه ناراحت نمیشی اره،،بعد توچشام نگا کردو گفت شماها امید منین،شما نمیدونین بخاطرتون چقد سختی کشیدم.

من بمیرم برا تنهاییاش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالها بود خوابشو ندیده بودم. اما یه ماه پیش بعد مدتها اومد به خوابم

ولی کاش نمیومد. تو خوابم با مامانم قهر بود. رفت بیرون و برگشت گفت کارای طلاقمونو دادم وکیل انجام بده. داشتم دق میکردم 

نمیدونم از دست مامانم ناراحته یا چی 

49 سال

روحش شاد 

جوون هم بوده تقریبا 

نمی دونم چرا از خوابی که تعریف کردی واقعا ناراحت شدم، این که یه نفر در قید حیات نباشه ولی توی خواب اینطوری باهات راحت حرف بزنه غم انگیزه، من هم پدرم مرگ غم انگیزی داشت

آره 

دو سه بار 

دفعه ی آخر خواب دیدم اومده بود خونمون و باهام حرف زد 

اما همسرم نمیدیدش . هی من میگفتم ایناهاش . یهو همسرم زد زیر گریه گفت بابات فوت شده ‌. اشتباه میبینی . اینو که گفت دیدم بابام نیست 

خواب عجیبی بود 

البته پدر من شش ماهه حدودا فوت شده

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

روحش شاد جوون هم بوده تقریبا نمی دونم چرا از خوابی که تعریف کردی واقعا ناراحت شدم، این که یه نفر در ...

ممنون، خدا پدر شما رو هم بیامرزه❤️

آره جوون بود، سکته قلبی کرد

بابامو نمیدونم جاش بهشته یا نه، اما بعد اون دنیای مامانم جهنم شد... خیلی بهش سخت گذشت و میگذره. به معنای واقعی کمرش خم شد. دولا راه میره با اینکه هنوز 56 سالشه