2777
2789
عنوان

کسایی که زن و شوهرن یا تنهایی کمپ میکنن تو طبیعت

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 58 پست
خیلی حرفه ای بودن چند تا دانشجو میرن طبیعت دونه دونه گولشون میزنن اگه دوست داری فیلمشو ببین ماهی و گ ...

فیلم ساختن از این داستان؟

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

اره خدایی

من واقعا ترسوام تو این موارد حتی دیر وقت بود با شوهرم داشتیم از بیمارستان میمیدیم به آقا جلومونو گرفت کمک خواست ماشینش روشن نمیشد شوهرم منو برد گذاشت داخل پارکینگ خونمون خودش رفت بیرون کمک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخبار بد رو دنبال نکنید.من ‌کلا حضورم توی دنیای مجازی کمه و به ندرت میبینم و میشنوم اینجور اتفاقات ر ...

من سعی میکنم دنبال نکنم ولی شکاکم تو این موارد خیلی میترسم

خیلی حرفه ای بودن چند تا دانشجو میرن طبیعت دونه دونه گولشون میزنن اگه دوست داری فیلمشو ببین ماهی و گ ...

فیلمه ؟؟؟

بابا تو واقعیت که این کارو نمیکنند مگه دیونند

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

اصلا به اتفاقات بد فکر نکن من معتقدم به هر چیزی بیش از حد فکر کنی روزی برات اتفاق میفته.همیشه بگو خدا نگهبان منه و مهربون تر از اونیه که منو توی این موقعیت قرار بده.و در کل محتاط باش احتیاط و ریسک نکردن شرط عقله

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
چی تعریف کن

خیلی خوندم ولی بدترینش این بود یکی با شوهرش دعواش میشه شوهرش زندانیش میکنه بچش بقدری برای مامانش گریه میکنه ک ایست قلبی میکنه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

نگران نباشید اینا دروغه 

اصلا گوشت انسان طعمش شیرینه 

مگه میشه تو غذا باشه و ادم متوجه نشه

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.