2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام از مادری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 62 پست
نزنش گناه داره🥺البته خودمم در طول روز کم میارم داد میزنم خیلی سرشون😭نمیتونم مادر خوبی باشم

نمیزنمش اما دلم میخاد انقد بزنمش تا خوابش ببره

خدا شاهده امروز از ساعت 4 تا نزدیک 7 رو پام تکونش میدادم که بخوابه 

ببین داشتم دیوونه میشدما پاهام دیگه بیقرار شده بودن فقط گریع میکردم فقط گریه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک نمیکنم آخه اصلایکی این موارد یکی خانمای متاهل ک میگن پشیمونیم از ازدواج

پشیمونی از ازدواج رو شاید بشه گفت خودت کردی ولی بچه داری نه، آخه مادرم ظرفیتش یه حدیه آدمه خسته میشه و طبیعیه گله کنه ولی درنهایت بچشو با دنیا عوض نمیکنه فقط نیاز داره یکی درکش کنه.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
ببین اگه قصد بارداری داری خیلی تجربه کسب کنتا با آمادگی بیشتر مادر بشیبارداریبی خوابیبی اعصابیبدنت ک ...

😭😭😭😭

من موندم چجوری از پوشک بگیرم😭

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
پس آمادگی همه اینا رو داشته باش

امیدوارم بتونم

از الان فکر میکنم مادر خوبی نیستم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

منم همینطورتا به یکی هم میگی میگن قدیما 6 تا با هم بزرگ میکردیم و از این شعراهمین الان بچم بیداره خو ...

۵ ۶ تا می انداختن توکوچه بزرگ میشدن . مثل ما کل وقت با بچه سرنمیکردن ک .اصلا براشون مهم بودتغذیه و لباس بچه؟!! اصلا براشون تربیت بچشون مهم بود؟! بخدا ک فقط میزاییدن

پشیمونی از ازدواج رو شاید بشه گفت خودت کردی ولی بچه داری نه، آخه مادرم ظرفیتش یه حدیه آدمه خسته میشه ...

دقیقا عزیزم🥺واقعا همینطوره،بخدا کم میاریم ما ام.حرفم بزنیم میگن نا شکری نکن خدا قهرش میگیره

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
پشیمونی از ازدواج رو شاید بشه گفت خودت کردی ولی بچه داری نه، آخه مادرم ظرفیتش یه حدیه آدمه خسته میشه ...

اره خب حق دارن ولی بعضیا خیلی ناسپاسیه

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️‍🩹

امیدوارم بتونماز الان فکر میکنم مادر خوبی نیستم

ببین فک نکن باید از این مادرا باشی که تو تی وی نشون میدن یه فرشته هستن که در هر شرایطی لبخند به لب دارن 

تو دنیای واقعی اینجوری نیست بچه هم تشویق میخاد هم تنبیه هم روی خوش میخاد هم دعوا

ببین فک نکن باید از این مادرا باشی که تو تی وی نشون میدن یه فرشته هستن که در هر شرایطی لبخند به لب د ...

کاش بتونم به ادم سالم تربیت کنم نه داغون مثل خودم و امثال خودم که هزار مشکل روحی دارن

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

۵ ۶ تا می انداختن توکوچه بزرگ میشدن . مثل ما کل وقت با بچه سرنمیکردن ک .اصلا براشون مهم بودتغذیه و ل ...

مبزاییدن بچه اولی دومی ذو بزرگ میکرد دومی سومی رو و... 

انقد مردم گرسنه نبودن که ترس تجاوز به بچه، بچه دزدی، قاچاق بدن و غیره و غیره جرات نکنی تنها بیرون بزنی