2777
2789
ب امید خداااااا عزیزدلم ناراحت نباش طلا نداشتن ک‌ناراحتی نداره گلم بخت و اقبالت خوش باشه

من بعد ازدواج خیلی ذهنم درگیر طلا شده دلم میخواد دست و بالم پر باشه ولی با اینکه خودم کار میکنم و آنلاین شاپ دارم باز هرچی طلا میخرم میفروشم چون شوهرم درآمد نداره همش سر قسط و بدهی طلا میفروشم دیگه زیاد قسط ندارم ایشالا تا شش ماه بتونم طلای این النگوهارو بگیرم فک نکنن بازم بدهکار شدم فروختم چون زود به زود طلا گرفتم باز فروختم خود درگیری گرفتم نمیتونم بدون النگو باشم گفتم نقره بگیرم یه مدت ذهنم آروم باشه بتونم پول جمع کنم طلا بخرم دیگه نفروشم ولی احساس میکنم همین نقره هم ولخرجی شد کاش جمع میکردم یه انگشتر طلا میگرفتم ولی با ۲۰ تومن یه انگشتر طلا میشه گرفت اما النگو طلا بالای صد تومن لازمه ک سه چهارتا النگو بشه گرفت اینطور پول هم یکجا دستم نمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند گرفتی دونه ای رنگش ثابت هست یا مراقبت میخواد

دونه ای ۱/۲۵۰ تومن آبکاری طلاست از چت جی بی تی پرسیدم گفت اگه روش 925 هک شده باشه نقره اصله اینام هک شده ایشالا ک فعلا رنگش نره 

من بعد ازدواج خیلی ذهنم درگیر طلا شده دلم میخواد دست و بالم پر باشه ولی با اینکه خودم کار میکنم و آن ...

ب امید خدا میگیری عزیزم ولی بخاطر طلا ذهنتو درگیر نکن عزیزم 

ب امید خدا بهتر از قبلیات بگیری و انلاین شاپت پربرکت باشه 

انلاین شاپ چی داری

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

وقتی فهمیدی طلا نیست ناراحت نشدی؟

چرا هم خودم هم همسرم خیلی ام ناراحت شدیم دراوردم و پرت کردم وسط خونه مادرش و بچه خواهرشوهرم ب دنیا اومد کپی همون النگو ی نقره ای ک بهم داد ب بچش دادم🙂 

انقدرم هی منت میذاشتن ولی برام مهم نبود ک ناراحت بمونم همسرم قووول داد برام طلاشو بخره 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

ب امید خدا میگیری عزیزم ولی بخاطر طلا ذهنتو درگیر نکن عزیزم ب امید خدا بهتر از قبلیات بگیری و انلاین ...

خریدار ۷ کشور دنیا برند کار میکنم درآمدم خوبه خداروشکر مدیریت مالی بلد نیستم پارسال ۹ تومن قسط گوشی داشتم ۲۰ تومن اینام قرعه خانگی شرکت کرده بودم امسال خداروشکر قسط گوشیم تموم شد قرعه ماهانه م ۷ تومنه فقط ۷ ماه پیش بار آمریکام گیر کرد نرسید بدهکار مشتریا شدم دیگه تقریبا راست و ریست شده ان شاءالله ماه های بعد میتونم پول جمع کنم طلا بگیرم‌

خریدار ۷ کشور دنیا برند کار میکنم درآمدم خوبه خداروشکر مدیریت مالی بلد نیستم پارسال ۹ تومن قسط گوشی ...

خداروهزاران مرتبه شکر عزیزم الهی خدا بیشترش کنه برات عزیزدلم پس غصه نخور ب امید خدا زودی بهترینشو میخری 

ان شاءالله ممنون از دلداریت مهربون❤️

قربونت عزیزم 🫂❤️