2777
2789
عنوان

تاحالا شده یه نفر یهویی بره

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی ناراحتم نمیدونم هدفش چی بوده

این مشخص که چرا رفته همون بهتر که رفت 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
میگم نکنه هدفش این بوداز چهرم عکس بگیره یاهرچیزی میترسم پیام بدم ولی اینطوری نیس ک ازاینکارا کنه

آشناست ؟ خانواده اتو میشناسه ؟

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

منم یکی از دوستای مجازیم همینجوری یهو رفت گفت درگیر بچه ام، بهونش بود من هم کار میکنم هم خونه داری هم باشگاه بازم شبا با دوستام حرف میزنم مگه میشه یکی مدام درگیر بچه باشه و یکساعت وقت آزاد نداشته باشه، به نظرم شوهرش دیگه دوس نداشت با رفیقاش باشه

اینا ادمایین که با خودشون هم درگیرن (اگه بی دلیل میرن)نگران نباش با خودشون هم عین آدما رفتار میکنن ی ...

بعد از این همه مدت دوست بودن و این همه کمکی که من بهشون کردم واقعا ناراحت شدم امشب هم خیلی ناراحت بودم اینم یادم اومد بدتر شد حالم 

منم یکی از دوستای مجازیم همینجوری یهو رفت گفت درگیر بچه ام، بهونش بود من هم کار میکنم هم خونه داری ه ...

این باز حداقل یه توضیح داده یه بهونه ای داشته 

اره پارسال برام پیش اومد یهویی طرف فاصله گرفت و بعدم یهویی بلاکم کرد اولش تا چن روز خود خوری و مرور میکردم چش شد منم دیگ دیدم اون اگر از چیزی ناراحت بود و این رابطه براش مهم بود باید اصلا با دعوا میپرسید یا چنین چیزایی و بیخیالش شدم تا بعدش متوجه شدم تمام مدتی که با من دوست بوده با شوهرش سر من دعوا داشته و کوچکترین کاره منو میکوبیده تو یر شوهرش فک کن حتی سر یه کرم گرون قیمت ک خریدم یا یکاری که برا خودم میکردم اصلا همش فک میکرد حیف شده ایقد خودشو همیشه میکوبید تو سر شوهرش جالبه شوهرشم مث خدا میپرستیدش بعدا ک اینا رو گذاشتم کنار همدیگه و یسری صحبت و قضاوتاش درباره دیگران دیدم اون با خودش مشکل داشت اون تحمل خودشو تو دوستی با من نداشت و خودشو خلاص کرد و فرار کرد انگار از من تا ارامش بگیره و دمشم گرم جای اسیب زدن بهم ازم دور شد

دلم میگیره یادش میوفتم کاش ازاولبخاطر جواب دادن سر سیمکارت و.. دلم نمیسوخت کمکش کنم وبهش نمیگفتم تاا ...

یه مدت بگذره یادت میره خیالت راحت