2777
2789
عنوان

زندگی طبقه بالای مادرشوهر خیلی سخته علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 34 پست

به نظرم بستگی به  اخلاق دوطرف داره ،زیاد دیدم مادرشوهر و عروسی که توی یه خونه بودن و باهم کاری نداشتن ،چون دو طرف بلد بودن احترام هم رو نگه دارن 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

من ۸ ساله زندگی میکنم 

هفته ای یکبار میبینمشون از زندگیم زیاد خبر ندارن 

حدو حدودها رو رعایت میکنم 

در نهایت ترجیح میدم خودم خونه داشته باشم اما با این قیمت خونه ها نمیتونیم بخریم 

انشالله صاحب خونه هم میشیم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با مادرشوهرم 9 سال یه جا زندگی میکنیم کاری بهم نداریم حد و حدود خودم از همون اول مشخص کرده ام 

ولی یه مدت با جاریم یه جا زندگی میکرد خیلی با هم دلخوری داشتن

من تا حالا مستاجر نبودم که بخوام مقایسه کنم، ولی زندگی تو یه ساختمون اصلاً خوب نیست. من رابطه‌م با خانواده‌ی همسرم خیلی خوبه، اذیتی برام ندارن، ولی دوری و دوستی بهتره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مثلا چ سیاست های بدرد میخوره؟

اینکه از همون اول رو ندی 

نری خونه مادر شوهر کاراشو کنی که دیگه اون توقع داره ط هر روز بری کاراشو کنی 

میری یجایی قرار نیس در اونارو بزنی برای تق تق مامانجون من دارم میرم فلان جا 

مهمون خونه اونا میاد نری خونشون 

غذاتونو شریکی نشین همیشه خودت غذا درس کنی رفتارت جوری باشه که انگار فامیل دور هستین که فقط تو یه ساختمون زندگی میکنید

اگر همسرت مامانی نباشه و حد و مرز براشون بذاره سخت نیست ولی اگر قراره خاله بازی زندگی کنید وهرچی شد شوهرت بگه چکارکنم مادرمه خیلی سخته عزیزم 

من چهار ساله باهاشون ی جا زندگی میکنم یهومیبینی ۲/۳ماه هم نمیبینمشون چون از اول شرایط و قانون گذاشتیم دعوت نکنم حق ندارن حتی پشت در خونم بیان 

براهمین برامن سخت نیست 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

اینکه از همون اول رو ندی نری خونه مادر شوهر کاراشو کنی که دیگه اون توقع داره ط هر روز بری کاراشو کنی ...

دقیقا 

اینم من اضافه کنم بی دعوت نری حتی بهشون سر بزنی  اگر اومدن پشت در خونت در زدن باز نکن یک ساعت بعدش زنگ بزن بگو بله من حموم بودم یا دستم بند بود اینجوری یاد میگیرن فقط با تلفن هماهنگ کنن بعد بیان 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

دقیقا اینم من اضافه کنم بی دعوت نری حتی بهشون سر بزنی اگر اومدن پشت در خونت در زدن باز نکن یک ساعت ...

این راسته که نمیزارن صاحب خونه شید

متوجه میشی چی منظورمه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

این راسته که نمیزارن صاحب خونه شیدمتوجه میشی چی منظورمه

ما صابخونه ایم خودمون عزیزم دودنگ کل خونه روپولشو مادادیم ولی ن چون این مدلی ک ما داریم زندگی میکنیم واقعا همسایمون اگر غریبه بود شاید بیشتر باهم روبرو میشدیم 

اینا خیلی حسودن و خیلی خیلی بد ذات همسرم نمیذاره چیزی از زندگیمون بفهمن 

دقیقا اینم من اضافه کنم بی دعوت نری حتی بهشون سر بزنی اگر اومدن پشت در خونت در زدن باز نکن یک ساعت ...

والا من یه دختر ۱۹ سالم سیاستم ندارم اینارو فقط چون باچشم دیدم 

عروس عمم چون غذا درس نمیکرد میومد پایین خونه عمم غذاشو می‌خورد چقدر عمم حرف می‌زد و باعث دعوا میشد دیگه وقتی زیاد با یکی رفت و آمد کنی حریم ها میشکنن و رو هاهم باز میشن بعد یه عمه دیگم طبقه بالای مادرشوهرش زندگی میکنن یجایی میره باید به اونا کلید بدع یا بگه من میرم فلان جا اگه قراره کاره زیبایی انجام بده مادر شوهرشم حتما باید باهاش بره مسافرت میخان برن اگه به مادرشوهرم نگن قعر میکنه ناراحت میشه اگه هم بگن حتما باهاشون میره جلوهم میشینه حتی وقتی عمم میاد خونه ما مثال زنگ میزنه مادرشوهرش به نوش که میشه دختر عمم بچس میگه کجا رفتین مامانشون بیاین خونه عمو رو بفرسم دنبالتون تا بیاین بعد مثلا وقتی خواهرشوهرای عمم میان خونه مامانشون بچه هاشون دیگ روسره عمم هستن یا مادرشوهرش ۲۰ کیلو سبزی میگیره بت عمم پاک میکنن بعد تقسیم بره ۴ نفر میکنن مادرشوهرش و خواهرشوهراش این پاک میکنه برا اونا یا زنگ میزنه میگه مهمون دارم بیا کارای منو بکن عمم هم هیچی نمیگه همه اینکاررو میکنه

والا من یه دختر ۱۹ سالم سیاستم ندارم اینارو فقط چون باچشم دیدم عروس عمم چون غذا درس نمیکرد میومد پای ...

ن عزیزم مااصلا اینجوری نیستیم من تواین چخار سال کلا پنج شش بار مادرشوهرم اینارو دعوت کردم و بس درخونم بیرون میرم قفل میشه کلید دست خودمه وشوهرم کسی حق نداره از پله های خونم بیاد بالا شوهرم خوننن ب پامیکنع هرچی بخرم در خونشونم باز باشه تعارف نمیکنم چون باید دررو ببندن ما بخوایم رد شیم حق نداره توحیاط جلومن یا پسرشونو بگیرن مثل دوتا غریبه من مهمون دارم یااونا دارن اصلا خونه هم نمیریم تازه من دعوتمم کنن دوتا درمیون قبول میکنم توحیاط خودم کباب درست کنم دوس داشته باشم میدم پایین دوس نداشته باشم ن کلا زندگیامون جداس اولاش چندبار اونا لغزش کردن شوهرم از خجالتشون دراومد من گفتم گناه دارن شوهرم گفت من خانوادمو میشناسم براهمین دیگ یادگرفتن

الان که توی زندگی مشترک هستم و ریزه کاریاشو میدونم بهت میگم با بهترین مادرشوهر دنیا توی یه ساختمون باشی دچار مشکل میشی ینی که مجبور به تحملی مجبوری زیاد کوتاه بیای دعوا نکنی صدات نرسه به گوششون پس سکوت می‌کنی و کوتاه میای کی خرید می‌کنی چی میخری کیا خونت میان کی میری کی برمیگردی همه چیو می‌فهمن بچه داشته باشی هم یه دردسر دیگه داری

حریم خصوصی نداری این اصلا به صلاح یه زندگی نوپا نیست خطرناکه بدیاش بیشتر از خوبیاشه

خلاصه میشی سنگ زیرین آسیا

البته نظر شما محترم 

ببین اگه ازت حساب میبرن برو اگه نه نرو قیدشو بزن من زندگی کردم ببین باهمه چیم کار داشت حتی ماشین لباس شویی روشن کردنم چراغ خونم بخاری خونم حموم کردنم بیرون رفتنم . حتی همسرم جرعت نداشت منو جای ببره یبار برد چنان دعوایی راه انداخت نگم . اولا بچه بودم حالیم نبود الان نه میزارم تو کاسه اش البته الان جدا شدم به لطف خدا و معجزه 

ولی زنداداشم همسایه است البته آپارتمانی نیستن اون اونوره حیاط ولی بخدا مامانم هیچکس باهاش کاری نداره کلید ایناش دست ما نیست اصلا نمی‌فهمم کی رفت کی اومد از غریبه بدتر . ما غذا بزاریم باید به اون بدیم مامانم ازبس میترسه اش داداشم همینطور . 

اگه این مدلی برو اگه زبون نداری نرو