2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 48608 بازدید | 1137 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب توقع شما کاملا بیجاست چه دلیلی داره از حق زن و بچه خودش برای خواهر و بچه خواهر های خودش که بقول ...

لطفاً تاپیکو کاملتر بخونید 

منظور من مادر خودشه اونم اصلا ماهانه منظورم نیست 

هزینه مادرم با خواهرامه

ببین یه زمانی پدر و مادر زحمته فرزندانشونو میکشن و بزرگشون میکنن به وقته پیری و نیاز بچه‌ها وظیفه دارن کمکه والدینشون باشن همون طور که بچه‌ها خیلی اوقات از پدر و مادرشون انتظار دارن اخلاق و شرع و عرف هم میگه پدر و مادر حق به گردنه بچه‌هاشون دارن اینجا زن داداشه شما داره پا از حده خودش فراتر میزاره و داداشه شما برای اینکه زنش ناراحت نشه و دخالت نکنه مجبوره ازش پنهان کنه به نظرم درستش این بود داداشه شما روک و راست به زن داداشتون میگفت من وظیفه دارم این کار رو انجام بدم در نفقه و خرج و مخارجه شما کم نمیزارم پس حقه دخالت توی این مسئله رو ندارید ولی خب بنا به شرایطش نتونسته بگه پنهانی این کار رو کرده...کاره داداشتون اشتباه نیست نحوه‌ی انجام دادنه کار اشتباهه...

اینم بگم چون گفتی درامده خوبی داره گفتم وظیفه داره کمکه پدر و مادرش باشه...اینجا زن داداشتون داره زیاده روی میکنه خودش بخواد به خانوادش کمک کنه داداشتون چیزی میگه؟اگر این قضیه اوکیه پس باید دو طرفه باشه...

یه جاهایی انسانیت رو باید جلوی چشممون بزاریمو تصمیم بگیریم

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
برادرم از درآمدش ماهی ۴۰ به همسرش میده که برای خودش خرج کنه و زن داداشم کلی به خانواده خودش کمک می‌ک ...

ببخشید اگه فوضولی نیست میشه بپرسم شغل برادرتون چیه

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

کار داشتم دارم میرم بیرون عزیزم

زنش گوه خورده. نصف درآمدش رو که نخواستیم ولی حداقل وظیفشه کم کم ماهی 10تومن به حساب مادرت بزنه 

بچه رو بزرگ کن نصفه شب 2بار بلند شو کونشو بشور تا صبح بزرگ شد بشه نوکر باباغلام زنش

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

دوتا پسر دارم اگه بزرگ شن و اینجوری شن خیلی زودتر پا میشم میرم خانه سالمندان از وقتی اومدم نینیسایت از عروسا متنفر شدم آدم چرا باید اینقد عقده ای و ندید بدید باشه من،خودمم عروسم به خدا یکبار هم به شوهرم نگفتم که واسه مادرت اینو بخر اونو نخر حتی تشویقشم میکنم که به مادرش برسه هرچند مادرش با خودخواهی نصف ارث شوهرم رو برداشته اما هیچوقت بخاطر این مسئله میونه ی مادر و پسری رو به هم نزدم

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

سلام  ایده ی خوبیه وضعیت مالیشون رو سکرت کردند ... چه بخواهید چه نخواهید برادرت و زن برادرت زندگیشون مستقل و جداست ...کمک کردند خدا خیرشون بده ...کمک نکردند هم هیچ بازخواستی نباید بشن !!!! آنچه وظیفه ی برادرته احترام و دست بوسی و دیدار مادر فقط.