2777
2789

بچه ها ما هر شب چ رابطه باشه چ نباشه گاهی همو ماساژمیدیم شاید خیلیا اینجوری باشن نوبتی خب بعد من دوماه پیش که ماساژش میدادم دیدم یه چی توده مانند پهلوش هس گفتم این چیه برجسته گف ولش هیچی نیس خیلی وقته هس در صورتی که من هیچوقت ندیده بودم خلاصه گف درد نداره و چیز مهمی نیس بعد چن شب پیش جای دیگش دیدم خیلییییی میترسم خدایی نکرده پر نشه یا چیز خطر ناک نباشه هرچی میگم بریم یه سونو بکن یه دکتری برو نمیاد همش درگیر کارو این چیزاس من انقد ترس دارم اصن موقع رابطه دستم ک میخوره از غصه دق میکنم همش میگه چرا حس نداری ترشح نداری من نمیدونم دلم چی میگذره تازه زندگیمون داره خوب میشه وضع مالیمون اوکی شده داریم پیشرفت میکنیم چجوری بکشونمش دکتر😭😭😭😭😭😭

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

تو رو خدا اگه شما این مدلی چیزی دیدین بگین 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

ممکنه چربی باشه؟؟؟یدونه پاشه دوتا تو هر دو پهلو سفته تکون به زود یکم میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه چربی باشه؟؟؟یدونه پاشه دوتا تو هر دو پهلو سفته تکون به زود یکم میخوره

شوهرم منم داره بابام داره خواهر شوهرم داره برادرشوهرام همشون دارن 😐غده چربیه دردم اصلا ندارن مگر خیلی فشارشون بدی نترس 

من دارم پشتم غده چربیه ااااصلا خطرناک نیست اگه درد نداره همونه

میگه درد نداره ولی من پدرم سرطان داشت همش استرس و نگرانی دارم زندگی کوفتم شده

منم مادر شوهرم توی کمرش داره معمولا غده چربین هیچ چیز خاصی هم نیست بعد اگه رشد کنن درد میان توی نشستن و بلند شدن که با یه عمل سرپایی میشه درشون اورد فقط مطمئن شو که غده چربیه و بی خطره حتما برید دکتر انشالله که چیزی نیست 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
شوهرم بازوش داره اگه تکون بخوره چیزی نیس

سفته تکون خوردنشیه ذرس

توده های خوش خیم چربی هستن که  هر از مدتی از جایی سر در میارن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود