2777
2789
عنوان

چقد در حق ما جوونا بی عدالتی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 31 پست
اتفاقا سن 17 تا 25 سالگی مهمترین سن برای ساختن آینده س. نتونی درست ازش استفاده کنی کلا آینده رو از د ...

اگه ۲۴ رد بشه چی 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره ولی برا پولدارا اسونتره

شاید نهایتا برای کلاس و ... راحت تر باشن ولی اونها هم اگه بخوان به جایی برسن باید تو این سن کار کنن 

الان مدیر شرکت همسرم فوق العاده پولدارن ولی پسرشون از ۱۹ سالگی داره هم درس میخونه هم تو شرکت کار می‌کنه تا الان که ۲۵ سالشه 

فکر کن فقط سه تا خونه دارن بالای ۵۰ تومن 

والا تو خیابون که به چیز دیگه میگنتو کافه ها که به چیز دیگه میگناون لباس هااون آرایش هاو.....

ماهم به ظاهر خیلی پولداریم بقیه فکر میکنن اوضامون خوبه و همش عشق و حال و فلان 

ولی واقعا اینطور نیست از رو ظاهر نباید قضاوت کنیم 

هعییی اسی جان ..بابامم همیشه میگه من دلم برای جوونای الان میسوزه رشتت چیه عزیزم چی میخونی هدفت چیه

تجربی 

بشدت پشیمونم اومدم ولی راه برگشت ندارم آنکه عقل الانمو داشتم میرفتم فنی

دقیقا همینطوره ولی برا پولدارا اسونتره

چون باید آینده نگر بود . الان زحمت نکشی باختی . این که میگن در لحظه زندگی کن و از حال لذت ببر واسه بعد از تلاش و زحمت کشیدن هاس

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

تجربی بشدت پشیمونم اومدم ولی راه برگشت ندارم آنکه عقل الانمو داشتم میرفتم فنی

فنی مثلا چ رشته ای 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تو سن کودکی و نوجوونی ادم پخته میشه ؟ اصلا چیو تجربه کرده که بخواد پخته باشه

تجربه ربطی به شغل اینده نداره تجربه هر چی بزرگ تر بشی وارد اجتماع بشی تجربیاتت بیشتر میشه اینده شغلی هم همه همینن سال ها درس میخونن تا به یه جایی برسن

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

تجربی بشدت پشیمونم اومدم ولی راه برگشت ندارم آنکه عقل الانمو داشتم میرفتم فنی

موفق میشی عزیزمم

گرافیک

گرلفیک چی کامپیوتر؟

بااین هوش مصندعیا گرافیک ک کلا جمع شده عزیزم