2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم‌گفت بهت پول بدم ب کسی نمیگم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 40 پست
عجب خواهر شوهری،خواهر شوهر من بود می‌گفت راحت برو سرکار خیالت راحت عجله ای برای عروسی نیست جهازت رو ...

خوبه خدارو شکر ولی از وضعیتم ناراحتم هرچی زور میزنم هیشکی نیست دستمو بگیره کم اوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه عزیزم انشالا از این به بعد خوشبخت‌ترین باشی اصلا اصلا ازش پول نگیر بعدبه روت میاره جهزیت ...

ن اصلا نمیگیرم خودم جون ب لب شدم سر کاد تا خریدم همرو ولی اخراشه خسته شدم

توروخدا خجالت نکش ادم تنبل بی عار باید خجالت بکشه خدای من چرا انقدر حس بد گرفتی

اگ بابام وضعش بد نبود ناراحت نمیشدم‌میگم‌یه وقت شرمنده نشن افتخار میکنم ک خریدم ولی اینک بقیه بفهمن بابام‌نخریده ناراحتم

خوبه خدارو شکر ولی از وضعیتم ناراحتم هرچی زور میزنم هیشکی نیست دستمو بگیره کم اوردم

منم عین شما خودمم کار می‌کردم اصلا ناراحتی نداره ی مدت دیگ صبر کن میخری انشاالله 

منم خواهر شوهر عین خواهر شوهرت شما دارم خیلی خوبه چ چیزایی دیگ مونده بگیری طلایی وسیله داری بفروش جه ...

ندارم چیزی یه کار دهرم با حقوق پایین ک نزدیکای عروسیمه و هنوز نخریدم دارم سعی میکنم دعا کن تموم شن همرو بخرم

ندارم چیزی یه کار دهرم با حقوق پایین ک نزدیکای عروسیمه و هنوز نخریدم دارم سعی میکنم دعا کن تموم شن ه ...

چقدر نیاز داری ببخشید اگ دوست داری بگو 

منم عین شما بودم حتی یادمه اخراش پول ی ساعت دیواری نداشتم و کسی هم انقدری کمک نکردی 

واجب نیست کامل باشه عزیزمکم کم تو زندگی کامل کنیدالکی خودتو اذیت نکن

همه چیزامو گرفتم جنس خوبم 

یه خوردش مونده ک خیلی تو چشه اونارو هنوز پول ندارم ولی سر کارم کاش تموم شن زودتر دارم خجالت میکشم 

همه چیزامو گرفتم جنس خوبم یه خوردش مونده ک خیلی تو چشه اونارو هنوز پول ندارم ولی سر کارم کاش تموم شن ...

فدای سرت 

برو تو زندگی بخر 

اصلا اهمیتی نداره این چیزا 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

همسرت میدونه که بابات نخریده؟

بهش ک میگفتم چیا خریدم میگفت کی بهت پول داد میگفتم بابام 

ولی وقتی صحبت حقوقم کرد فهمید رفته جای وسیله ها یه وقتاییم با ذوق میگفتم خودم اینارو خریدم خیلی خوشحال میشد