2777
2789
اولین روزِ جنگ تا رفتیم بیرون نیم ساعت بعد دزد از پنجره اومد خونمون طلا سکه‌مونو بردممنون ازت خدا از ...

وای چطوری؟ طبقه چند بودین؟ اشنا نبوده؟ اخه تو نیم ساعت دزدی کنه عجیبه انگار پشت در اماده بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد واست ناراحت شدم به امید پیدا شدنش صد تا آیت الکرسی میخونم فردا

وای خدا چ قدر مهربونی شما

ببین عزیزم

من خیلی مشکلات دارم

برادرم از خونه ییروتم کرده یه جورایی 

توروخدا دعام کن

دعا کن زن و بچه هاش به خودشون مشغول شن

دست از سر من ور دارن

دعا‌کن  برام😔 اسمم زینب

مبارک باشه الهی با دل خوش توش زندگی کنید دور از رنج و غم ...سراسر شادی و خوشی براتون آرزو دارم💕

فدای دل مهربون شما

ان شاءالله بهترینها نصیب دل بزرگتون باشه

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

وای خدا چ قدر مهربونی شماببین عزیزممن خیلی مشکلات دارمبرادرم از خونه ییروتم کرده یه جورایی توروخدا د ...

الهی عزیزم چشم بخدا به نیت برآورده شدن حاجت دلت صد تا صلوات برات میفرستم امیدوارم به زودی تمام مشکلاتت حل بشه و زندگی سراسر خوشی و پر از آرامشی در انتظارت باشه 

وای چطوری؟ طبقه چند بودین؟ اشنا نبوده؟ اخه تو نیم ساعت دزدی کنه عجیبه انگار پشت در اماده بوده

طبقه دوم هستیم

از پنجره طبقه پایینیا اومده بود بالا مثه نردبوم

خیلی فاصله بین دو طبقه زیاده نمیدونیم چه جوری خودشو رسونده

نه دزد حرفه‌ایِ 

فیلمشو بردیم پلیس گفت اینا حرفه‌ای هستن در عرض چند دیقه همه خونمونو ریخته بود به هم

طبقه دوم هستیماز پنجره طبقه پایینیا اومده بود بالا مثه نردبومخیلی فاصله بین دو طبقه زیاده نمیدونیم چ ...

وای خدایا ناراحت شدم چقدر مفت مال مردم رو میخورن و دزدی میکنند چقدر ناراحت شدم براتون