2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی حس پوچی میکنم

63 بازدید | 6 پست

قبلا اینجوری نبودم. الان این حس رو دارم. وضع مالی خوبی داریم. ازادی زیادی دارم. پدرمادرم حتی درحدی هستن بزارن تنهایی سفر خارج برم. خودمم دانشجو هستم مجردم بیست سالمه تقریبا. ولی خیلی حس پوچی میکنم. توی دانشگاه با خیلیا صحبت میکنم اما دوست نمیشم. یا بیرون زیاد نمیرم. همش میگم تهش که چی تهش که چی؟ 

نمیدونم چرا اینجوری شدم. چندهفته اس. نزدیک پریودیمم نیست

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببینی به چی علاقه مندی زندگی و آرامشی که داری آرزوی خیلیاست من اگه آرامش تورو داشتم و برمیگشتم ...

اخه باید جای من باشی تا بدونی. از بیرون همه چی خوبه

ولی خب درونم خوب نیست. وقتی هیچ دوستی ندارم چجوری از این پول و ازادی استفاده کنم؟  وقتی ارتباط اجتماعیم ضعیفه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

شاید برای زندگیت هدف میخوای.

هدف هم دارم. قراره درسم تموم شه خانوادگی از ایران بریم

ولی خب نمیدونم این هدف هست یا نه

اخه باید جای من باشی تا بدونی. از بیرون همه چی خوبهولی خب درونم خوب نیست. وقتی هیچ دوستی ندارم چجوری ...

اول باید باخودت دوست بشی ، بعد دنبال دوست پیدا کردن تو اجتماع باشی 

اول باید باخودت دوست بشی ، بعد دنبال دوست پیدا کردن تو اجتماع باشی

با خودم مشکلی ندارم. خیلی خجالتیم