ملکه_موفق_آینده مدیر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7859 عنوان همین الان یکی گفت که روم کراشه و من خندم گرفت | مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 36 پست چرا توی این موقعیت ها خندم میاد 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم دیروز | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7859 این موقع شب کی بود ؟ ی آشناخیلی وقته میدونم به رو نیاورده بود 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7859 چطور باید رفتار کرد در این موقعیت باید گفت عه مرسی 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
nilakhanomi عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 13861 تو بازم خوبی من وقتی تو آسانسورم بعد یکی میاد داخل خنده میگیره 😂 یه باربادوستم توآسانسوربودیم یه خانوم وآقایی ک همسایه مابودن اومدن سوارشدن. دوستم بعدچندثانیه زدزیرخنده،ببین خندیدااااااااا
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7859 کی بود آشنا 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7859 پس کی میخوای بخندی؟اتفاقا وقتش بوده 😂😂😂😂 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7859 یه باربادوستم توآسانسوربودیم یه خانوم وآقایی ک همسایه مابودن اومدن سوارشدن. دوستم بعدچندثانیه زدزیر ... طرف به خودش شک کرده 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
fat_iiii عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 75 یه باربادوستم توآسانسوربودیم یه خانوم وآقایی ک همسایه مابودن اومدن سوارشدن. دوستم بعدچندثانیه زدزیر ... منمم اینطوریمگاوم بخدا😂😂یا مثلا سر مجلس ختم اصلا یه وضعی
nilakhanomi عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 13861 طرف به خودش شک کرده بیچاره هاازاون ب بعد هربارمنومیدیدن یه لبخندتاسف بارمیزدن.نمیدونم چرا
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7859 منمم اینطوریمگاوم بخدا😂😂یا مثلا سر مجلس ختم اصلا یه وضعی وای منم😂 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7859 اون دوستم تو جدی ترین موقعیت؛ میدونی تا گفت گفتم خب؟😂😐بعد یادم افتاد نباید خب بگم گفتم باشهبعد دیدم اونم زشته گفتم عه چه جالب 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 7859 بیچاره هاازاون ب بعد هربارمنومیدیدن یه لبخندتاسف بارمیزدن.نمیدونم چرا 😂😂😂 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
nilakhanomi عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 13861 منمم اینطوریمگاوم بخدا😂😂یا مثلا سر مجلس ختم اصلا یه وضعی دورازجونت.من خودمم اینطوریم ولی خیلی کنترل میکنم ولی دوستم نه اصلاااااا.آدمای اینجوری قوه تخیلشون خیلی قویه
fat_iiii عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 75 دورازجونت.من خودمم اینطوریم ولی خیلی کنترل میکنم ولی دوستم نه اصلاااااا.آدمای اینجوری قوه تخیلشون خی ... وای آرهمنم قوه تخیل قوی دارم فوق العاده خیال پرداز
atreen79 عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 5165 محازی؟۰🤔 ✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛