2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلپروزلام ۱ ولی دیگه تاثیری نداره

بدن مقاوم میشه به دوز قرص و تاثیر نمیذاره

منم اینجوری ام ولی یه مدته طولانی با نیترازپام اوکیم

البته اوکی هم در حد یه خواب چند ساعته بی کیفیت منظورمه😅

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

بدن مقاوم میشه به دوز قرص و تاثیر نمیذارهمنم اینجوری ام ولی یه مدته طولانی با نیترازپام اوکیمالبته ا ...

آره در شبانه روز همه اطرافیان رو میبینم میخوابن بلند میشن کلافه میشم هرچی غلط میزنم تو تختخوابم انگارنه انگار هوا تاریک دوباره روشن میشه من همچنان بیدار شما قرص روکه مصرف می‌کنید طبق نظر روانپزشک هست یاآزادازداروخانه میگیرید

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس  

آره در شبانه روز همه اطرافیان رو میبینم میخوابن بلند میشن کلافه میشم هرچی غلط میزنم تو تختخوابم انگا ...

بله منم همینم روزا که ابدا

همین که شب رو کمی بخوابم فرداش باید سجده شکر به جا بیارم

بدون نسخه که نمیشه گرفت

بله منم همینم روزا که ابداهمین که شب رو کمی بخوابم فرداش باید سجده شکر به جا بیارمبدون نسخه که نمیشه ...

منم روزااصلا نمیتونم بخوابم چشام وسرم احساس انفجار میکنم از بیخوابی شباهم فقط چشام رومیبندم ذهنم بیداره کلافه شدم ۲سالی میشه اینطور شدم باقرص موقت چند روزی یکباردرحد۲الی ۴ساعت میخوابم اونم با کوچکترین صدابیدارمیشم وحس میکنم اصلا خواب نبودم 

خیلی حس بدیه هر روانپزشک هم رفتم نتیجه کوتاه مدت بود دوباره بیخوابی عودکرد

فایده نداره

منم اوایل زیاد پیگیر میشدم ولی با هر قرص حالم بدتر شد

الان دیگه عادت دارم به بیخوابی و سردرداش

خیلی حس بدیه هر روانپزشک هم رفتم نتیجه کوتاه مدت بود دوباره بیخوابی عودکرد

هرچی طول روز ورزش کار میکنم مطالعه میکنم خودموخسته میکنم نورآفتاب میگیرم لبنیات میخورم کافئین اصلا نمی‌خورم دودواینا اصلأ لب نمی‌زنم اصلا تاثیری نداره