الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقاا بعد انقدر اجتماع حرفای اذیت کننده میزنن تا دانش آموزا واسه قبولی تو کنکور و.... به هزار جور ک ...
منم هیمنم کل فامیلا پشتم میگن تو هیچی نمیشی امروزم داشتن میگفتن هر کسی یع استعدادی دارع که یعنی در استعدادی نداری نمیگن مستقیم ولی منظورشون منم ولی من خنگ نیستم به خدا للی تللی میکنم چون فامیلمون خوند تیزهوشان اورد به اون میگن باهوش منم میگن رتبت نجومی مگه میشه پیام نورم نیاورده باشی با اینکه من اصلا نزدم اونارو هعییییی اینقدر دلم پره دارم میمیرم از خوبی کار ازاد جلوم میگن ک من هیچی نمیشم برم ازاد
میدونم چی میگی من برعکس همه فک میکنن قراره پزشک بشم:)و کلا چون همیشه درسم خوب بودههه زیاد توجه کردن ...
قبول میشی ایشالله من بخوام برم 21 سالم میشه مادرم گریه میکنه میگه تو ابروی منو بردی خجالت میکشم جلو بقیه همش از اون تیزهوشانی دفاع میکنن میگن اون اون با تو اصلا رقابت نمیکنه اصلا تورو در حد خودشون نمیبینن با تو رقابت کنن یه روز به روشون میارم به روی همشون میارم تک تک حرفاشون جشن قبولیم بدون اونارو استوری کردم حالیشون میشه