متوجهم..متاسفانه ایشون زیادی دیگه داره هرز میپره..خاک تو سرش بشه..وضعیت مالیاش چطوریه؟!خودت پس ان ...
از بس زبون ریخت و گفت ندارم قبول کردم بریم آتلیه و کربلا همینجوری بریم سر خونه زندگیمون اما با گذشت دوسال هنوز ن کربلا رفتم ن آتلیه ن مسافرت خیلی سخته الانم میگه شهر خودمون منتقل شدیم خونه خودمون نمیرم باید بریم تو خونه پدرم زندگی کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این کسایی که نظامیان رو..استغفرالله..ولی توو اطرافیان زیاد دیدم که اینطوری بودن..کار خوبی کردی که ...
اره اکثر همکاراشم این شکلی ان البته بین شون آدم خوبم پیدا میشن از بین امتیازاتی که سازمان بهشون میده فقط کارت حقوقی دستشه ماشین و خونه رو زده به اسم خانوادش حتی کارت بنزین هم دستشونه ، کارت خرید از فروشگاه که ماهیانه شارژ میشه ،کارتی که میشه به صورت اقساط خرید کرد ،هتل و ... همه دست اوناست دوران عقد میگفت تو بیا سر خونه زندگی میگیرم الان میگه به تو ربطی نداره
چتاشو دیدم، حتی برا بعضیا شماره تماس شم گذاشته بود و بعد احوال پرسی گفته بود برا آشنایی بیشتر یا برا کی وقت دارید و... اما مطمئن نیستم که رابطه جنسی با کسی داشته یا ن