2777
2789
عنوان

هکر گوشی امکان داره حساب بانکی رو هم هک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 63 پست
متوجهم‌‌..متاسفانه ایشون زیادی دیگه داره هرز میپره..خاک تو سرش بشه..وضعیت مالی‌اش چطوریه؟!خودت پس ان ...

از بس زبون ریخت و گفت ندارم قبول کردم بریم آتلیه و کربلا همینجوری بریم سر خونه زندگیمون اما با گذشت دوسال هنوز ن کربلا رفتم ن آتلیه ن مسافرت خیلی سخته الانم میگه شهر خودمون منتقل شدیم خونه خودمون نمیرم باید بریم تو خونه پدرم زندگی کنیم

دنبال پس انداز باش برای خودت..به بهانه های مختلف پول بگیر، برای خودت طلا بخر، بذار یه گوشه و قایم کن ...

آخه بهم پول نمیده  میگه هرچی میخوای بگو واست میخرم فقط برا خونه خرید می‌کنه و تمام هرچی میگم میگه پول ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال پس انداز باش برای خودت..به بهانه های مختلف پول بگیر، برای خودت طلا بخر، بذار یه گوشه و قایم کن ...

اصرار که کنم اولش فحاشی می‌کنه بعدم شروع می‌کنه کتک کاری خانوادمم اصرار دارن جدا نشم

این کسایی که نظامی‌ان رو.‌.استغفرالله..ولی توو اطرافیان زیاد دیدم که اینطوری بودن..کار خوبی کردی که ...

قبلا خیلی چک میکرد جدیدا پسورد شو عوض کردم دسترسی نداره

چرا با فاکتور عکس بگیرم ازشون

اصرار که کنم اولش فحاشی می‌کنه بعدم شروع می‌کنه کتک کاری خانوادمم اصرار دارن جدا نشم

خواهشا اگر میتونی، خانواده رو قانع کن که حمایتت کنن‌..

یا حداقل اون مدارکی که بدست اوردی رو با یه وکیل مشورت کن، جدا شو خودت...

ببین برو اینستا

این آیدی رو بزن

چک کن پیج‌اش رو..

احتمالا کمکت کنه:

Hoghoghekarbordi

خانوم شراره عنایتی

ماکارون هستم:)

قبلا خیلی چک میکرد جدیدا پسورد شو عوض کردم دسترسی ندارهچرا با فاکتور عکس بگیرم ازشون

شوهرت دیوونه و حرومزاده که هست..

اومدیمو و اومد دزدید..

دستش رسید، رفت برداشت و فروخت...

بتونی پیگیری کنی..

حدالامکان ببر بذار بانک گلم..

حق برداشت هم قرارداد تنظیم کن با خودت باشه صر فا

ماکارون هستم:)

این کسایی که نظامی‌ان رو.‌.استغفرالله..ولی توو اطرافیان زیاد دیدم که اینطوری بودن..کار خوبی کردی که ...

اره اکثر همکاراشم  این شکلی ان البته بین شون آدم خوبم پیدا میشن از بین امتیازاتی که سازمان بهشون میده فقط کارت حقوقی دستشه  ماشین و خونه رو زده به اسم خانوادش حتی کارت بنزین هم دستشونه ، کارت خرید از فروشگاه که ماهیانه شارژ میشه ،کارتی  که میشه به صورت اقساط خرید کرد ،هتل و ... همه دست اوناست دوران عقد می‌گفت تو بیا سر خونه زندگی میگیرم الان میگه به تو ربطی نداره

عزیزم شوهرت خیانت کرده؟

چتاشو دیدم، حتی برا بعضیا شماره تماس شم گذاشته بود و بعد احوال پرسی گفته بود برا آشنایی بیشتر یا برا کی وقت دارید و... اما مطمئن نیستم که رابطه جنسی با کسی داشته یا ن

چتاشو دیدم، حتی برا بعضیا شماره تماس شم گذاشته بود و بعد احوال پرسی گفته بود برا آشنایی بیشتر یا برا ...

میفهمم حالتو پیگیرنشوو ک نابودمیشی منم خواستم هک کنم پشیمون شدم مبلغشم زیادبود۱۰تومن میخواست گفتم ارزششودنداره

🕊✨🤲🏻