2777
2789
جنایی نبود حقیقت بوددیگه.وگرنه طرف مرض نداره که همینجوری از سربیکاری برداره چتو پاک کنه اونم دوطرفه

اینو خودش باید توضیح بده نه ما قضاوت کنیم . شاید قضاوت ما بر اساس ذهنیت خودمون از وقایع خودمون باشه خوشگلم

ملت عجیب غریب شدنمن بعد کات چت و دوطرفه پاک کردم طرف پیام داد چرا اینجوری کردی منم خودم از حرکتم بدم ...

این پسره درگیر بود کلا 

میگفت چرا تو اصلا پیام نمیدی همش من اول پیام میدم 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو خودش باید توضیح بده نه ما قضاوت کنیم . شاید قضاوت ما بر اساس ذهنیت خودمون از وقایع خودمون باشه ...

دقیقا من انکار نمیکنم دیدم که میگم

خودشم که اینجا نیست که بیاد توضیح بده.یه دوستی تاپیک زده نظر پرسیده.هرکی دوست داره میاد نظر شخصیشو میگه.لزومی نداره تو نظر بقیه دخالت کنیم گل

اخه وقتی میخوای پاک کنی یه مربع کوچولو هس برای تایید دو طرفه کردنخیلی بعیده دست بخوره بهش

آره خب مربع ک هست ولی من شده اتفاقی دستم خورده دیلیت اکانت هم بکنی پاک میشه نگاه کردی دیلیت کرده یا نه