2777
2789
عنوان

برادر شوهر نفهمم از شوهرم پول قرض کرده منم الان می‌خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نیاز نداری در حد وحشتناک ول کن بعدم چرا تو پیام بدی چرا سر هر چیزی دعوا راه میندازید میگی بچه ش ...

😐😐😐 جاریم باید بفهمه خرج بچش و نباید یکی دیگه بده پول نداشت دوتا بچه رو بدبخت نمی‌کرد ده میلیون پول هست چرا نیاز ندارم اتفاقا دارم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

اون پول حق اسی هم هست نمیشه از دهن زنو بچه خودش بزنه بزاره دهن برادر و زن برادراونوقت زن برادر پاشه ...

اسی فقط میتونه باشوهرش حرف بزنه بگه نده نه اینکه زنگ بزنه به جاریش

صلوات
اصلا برادر نیست فقط میخواد همه رو تیغ بزنه به همه بدهکاره عادت کرده از غریبه و آشنا پول بخواد

همسرت باید بگیره که نمیگیره ..تو خودتو دخالت نده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شما چیزی نگو

بعداً  اونا جور میشن باهم میگن ما برادریم تو‌ میشی آدم بده

دخالت نکن ول کن

شوهرت رو بنداز جلو اگه میبینی نمیره برا پس گرفتن پس بدون عمدی هست حقشه پولش رو بخورن به آبم روش

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
آره صبح پیام میدم محترمانه میگم

شوهرتون در جریانه؟یوقت ناراحت نشه چرا به زنش گفتی و ...

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

من اگه به کسی نتونم پولی قرض بدم که حالا حالت‌ها لازمش ندارم اصلا قرض نمیدم که اون آدم دم به دقیقه ن ...

الان یاد گرفته بگه نه.  ده میلیون پول کمی نیست الان خب شاید من لازم دارم یکسال شده پس نداده 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

اسی فقط میتونه باشوهرش حرف بزنه بگه نده نه اینکه زنگ بزنه به جاریش

خب شوهرش گفته ولی اون میخاد زرنگ بازی دربیاره پس نده

به نظرم واسه همچین آدمای پررویی یه آدم پررو تر لازمه که قشنگ بزنه تو برجکش

چه درست چه غلط، باید بذاری دوتا برادر خودشون رابطه شون رو تنظیم کنن

اگر شما به خواهر یا برادرت از رو علاقه پول می‌دادی و اون برنمیگردوند، خوب بود شوهرت بهشون زنگ بزنه ؟؟؟

نه خوب نیست. چون شما خودت می‌دونستی شاید برنگردونه و دادی، پس لطفا کاری بهشون نداشته باش.چون شما بد میشی

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾