بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان یاد گرفته بگه نه. ده میلیون پول کمی نیست الان خب شاید من لازم دارم یکسال شده پس نداده
گلم منم برادر شوهرم از شوهرم پول گرفت قرار شد دوماهه پس بده دوماه شد س سال منم دیدم فایده ندارع خودم به جرایم پیام دادم پول لازم داریم لطفاً پس بدین چقدر بعدش حرف پشتمون زدن ولی برگردوندن دقیقا پارسال ما پول نیاز داشتیم یکم گرفتیم باورت نمیشه صبح ی بار عصر ی بار پیام میدادن پول لازم داریم برگردونین فکرش کن ما تا سه سال چیزی نگفتیم اما این نداشتن س چهار ماه بشه
حق با شماست من از آدم بدحساب و بیشعور متنفرم بعضی ها کندن پول رو زرنگی می دونن مثل برادر شوهر بیشعور من پول از ما قرض گرفت نداد از اون طرف به پسر عموی کلاه بردار ومیلیونرش پول قرض داده بود به پدرومادرشوهرم که گفتیم گفتن اشکال نداره دلش خواسته قرض بده پسرعموشه ،پنج شش سال که باهاش کات کردیم برو خونه همون پسر عموش اگر راش میدن
دیگه خدایی ده میلیون هیچی نیست نمیگم نده و این حرفا ها شاید بنده خدا نداره منظورم اینه ده تومن ارزش ...
میگم وام گرفته یخچال گرفته قسطش و چون باباش ضامن بوده میده وقتی آدم ندارع چرا باید یخچال بخره پنج میلیون پول ما سال پیش شوهرم داد برای قسط یخچال. مگه من باید قسط وام اون و بدم؟
بخدا برا خودتون این مشکل پیش بیاد اصلا کوتاه نمیاین
آره شاید برای من الان پولهخب شما ده میلیون بمن قرض بده سال دیگه پس میدم
ببین دلتو یه کم بزرگ کن خودت میگی بچه ش بیمارستان بوده الانم ده ملیون پولی نیست تو این تورم با شوهرت صحبت کن دفعه بعد نده ولی الان دیگه دنبال قضیه رو نگیر اول همه خودتو کوچیک میکنی حالا فکمیکنی خوش حساب نیستن دیگه قرض نده ولی اینو شوهرت باید بفهمه نه جاریت نمیدونم چرا شماها به شوهر به چشم بچه نگاه میکنین که عقل نداره و شما باید جمعش کنین🫤
گلم منم برادر شوهرم از شوهرم پول گرفت قرار شد دوماهه پس بده دوماه شد س سال منم دیدم فایده ندارع خودم ...
الان یادم افتاد بجون پسرم من دوسال پیش یه مراسمی بود من کادو یادم رفت ببرم پول تو پاکت موند خونه اونجا از جاریم قرض کردم به کل فراموشم شد خدا شاهده بجون بابام یه هفته نشد پیام داد اون پول و بزن
نه تو چته اخه. پول حقتون هست درست ولی بدتر ازاین کار تو میتونه باشه که اگه پیام یازنگ بزنی. شوهراتون باهم بده بستون دارن شما زنا به جون هم نیفتین اینجور ارامش بقیه رو هم بهم میزنین. کسیکه که باید بگه خود شوهرته که به برادرش بگه و با جدیت پولو بگه پس بده اگرم پس نداد دیگه بهش قرض نده ولی تو ساکت باشی بهتره
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
الان یادم افتاد بجون پسرم من دوسال پیش یه مراسمی بود من کادو یادم رفت ببرم پول تو پاکت موند خونه اون ...
بله عزیزم برای اینجور آدما باید عین خودشون باشی پیام بده ده ملیون رو بگیر در عجبم بقیه میگم ده تومن چیزی نیست والا بخدا من الان لنگ ی تومنم چ برسه ده میلیون