2777
2789

لطفا میدونید بگید🙏 

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

#درمان_بیماریها 230

❇️ درمان بیماری #نقرس

☢️ وقتی اسید اوریک خون زیاد بشه تبدیل به کریستالهایی در قسمت مفصل های بدن میشن که موجب دردهای شدید چند روزه در قسمت های مختلف بدن میشه.

🔴 حتما دقت داشته باشید که اگه اوره خون زیاد بشه مشکلاتی رو برای بدن به وجود میاره. یکیش این هست که مجاری ادراری به مرور بسته میشه و زمینه ریفلاکس ادرار به داخل بدن رو ایجاد میکنه

و به دنبالش کلیه ها دچار نارسایی میشن و از کار میفتن.

🟩 برای درمان این بیماری باید ممنوعاتش رو دقت کنید:

🚫 نوشابه های گازدار و انواع دلستر و نوشابه های انرژی زا ممنوع.

🔺 آبمیوه های شیمیایی  اسانس داره ممنوع

💢 قند و شکر شیمیایی بازاری ممنوع.

غذاهای کنسروی و مونده و فست فود ها ممنوع

🔺 خوردن کافئین ها مثل چایی و شکلات و کاکائو و قهوه و ... ممنوع

#درمان_بیماریها 231

❇️ درمان بیماری #نقرس

🔶 یکی از بهترین داروهای ضد اسید اوریک خوب، دم کرده پوست خشک شده میوه سیب درختی هست.

🔺 فقط دقت داشته باشید که پوست سیب دارای سم چسبیده به اون نباشه و بیمار هم سنگ کلیه و نفخ شکم نداشته باشه.

🍎 روش تهیه: 40 گرم پوست خشک شده سیب رو در نیم لیتر آب جوش دم کنید و قبل از صبحانه  و قبل از ناهار و قبل از شام دو استکان بخورید.

🔹 هر روز صبح ناشتا 21 عدد مویز بخورید.

🔸 هر روز ظهر یک استکان جوشانده برگ یاس بنفش میل کنید.

🔹 بعد از ظهر ساعت 5 روزی دو خوشه انگور بخورید.

🔸 قبل از شام هفت عدد آلو بخارا به صورت مکیدنی بخورید.

🔹 صبح ها یک عدد میوه خرمالو بخورید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.